Agnis83 witam!!! Ja tez licze na dziewczynke i tez ma mieć na imie Maja

no ale najważniejsze żeby zdrowe było

Wspolczuje problemow z zebami. Ja tez mam ale nie jest az tak zle…
mlodamama21 dzieki za „kopniaka” mam zamiar dzis cos napisac, mam nadzieje, ze nie pozostanie na planach.
Tymuniek wszystko będzie na pewno dobrze!!! Nie martw się na zapas!
arania nio to zdecydowaliśmy, ze pojedziemy do Wiednia :-) Przynajmniej będzie tydzień spokoju, mam tylko nadzieje ze przezyje droge hehe
Ale na targi i tak się wybieramy. Pojdziemy na te w sobote a po nich wieczorem pojedziemy do Wiednia, bo ja do 30. 09 mam wolne wiec w sam raz. Jeśli chodzi o to na która godzine to jeszcze nie wiemy tak naprawde. Myslimy żeby raczej wczesnie jechac i potem na spokojnie się wybrac w podroz.
musze jednak cofnac swoja ostatnia wypowiedz, ze się w spodnie jeszcze bez problemu mieszcze. Chcialam dzis ubrac dżinsy a tu nie ma szans żeby się dopiac hehe
U mnie tak jakby już lepiej jesli chodzi o dolegliwości. W ciagu dnia nawet troche mi apetyt wraca i przez ostatnie dwa dni zjadlam chyba wiecej niż przez ostatni tydzień hehe mam tylko nadzieje ze to na wadze się nie odbije za bardzo… W sumie tylko rano i przed spaniem tak troche gorzej się czuje wiec mam nadzieje ze już mnie najgorsze minelo. ;-)
Bardzo wspolczuje tym które jeszcze się tak zle czuja!!! Mam nadzieje, ze wam tez szybko minie!!!