mamusia synka
i córeczki
ewa pisałam kiedys o nub theory, lekarze własnie po tym rozpoznaja płec a nie po wygladzie narzadów bo one sa bardzo podobne 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

schab też..buee
ja już też znalazłam przepis na deserekewa86 świetne przepisy
powiem wam że jestem kucharzem ale na niektóre dania w ogóle bym nie wpadła np. do głowy by mi w życiu nie przyszło połączyć naleśniki z farszem z pierogów ruskich genialny pomysł muszę kiedy to wypróbować
Mamusia, dla mnie to i tak wróżenie z fusówTak naprawdę - dopóki dziecka na ręce nie dostaniesz, to nie ma 100% pewności
Wymiotowanie na porodówce to akurat częste jest. Niestety. Jak się szyjka rozwiera, to może mdlić...
Jaki deser wybrałaś?
A z niecodziennych połączeń mamy np. kurczaka z bananami albo kiełbaski z jabłkami
Ja ostatnio bloga zaniedbuję, bo mnie mdli na sam widok zdjęć z jedzeniem :/ Mam nadzieję, że mi niedługo przejdzie...