reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Karolinka, super zakupy:-D:-D:-D Dziś kupiłam sobie spodnie w Lidlu i są za duże. Nie chcą mi wymienić, bo nie kupowałam u nas, tylko w sąsiednim mieście:wściekła/y: Może d... dorośnie do nich;-);-)

reklama
Farfalla jaki dokładnie masz wynik? Bo dodatnie igm, które może świadczyć o zakażeniu trzeba szybko wyjaśnić.. Od ryby to może nie ale od mięsa można się zakazić... No i koty oczywiście

Ostatnia edycja:
Mamusiasynka - toż Ty na wizycie miałaś być o 21 więc co ty na Forum robisz????
JA JUŻ PO :-)
Maluch urósł, ma już 5 cm od główki po pupcię, serducho wali, 2 rączki 2 nóżki...no chłopak jak się patrzy mówi dr...ale skąd ta wiedza, że to chłopak????:dry:
GENERALNIE ZA TYDZIEŃ czyli w 12 tygodniu i 5 dniu mamy USG Genetyczne...bagatela 250 zł :crazy:...
Poza tym wyniki ok, do zrobienia posiew i cytologia, no i Wit D3.
Najgorsze, że muszę siedzieć w domu :crazy:...ciąża nadal z tych wysokiego ryzyka i zagrożonych do tego przecież tyle lat starań więc do 19- stego muszę się ostro oszczędzać...
Pojadę jednak do pracy i najważniejsze rzeczy zrobię ...w przyszłym tyg.
Jutro zdjęcie malucha w odpowiednim wątku umieszczę oczywiście :tak:

IGM dodatnie swiadczy o przebytej chorobie i oznacza ze mamy już przeciwciała, a igm dodatnie swiadczy o świeżym zakażeniu a jak sa oba dodatnie to świadczy o tym, ze choroba jest w pełni, ja mam tak z cytomegalią :-(

nikusia, dobrze ze ok!!!!!!!!no już jade, spoko zawsze jest obsuwa.......... jak mnie wpisywał w kalendarz to widziałam ze 3 osoby z usg na koniec I trymestru miał wpisane wiec nie mam złudzeń ze będzie na czas ta wizyta :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusiasynka- żebyś się nie przejechała... my wprawdzie dzię 45 minut mieliśmy opóźnienia u gina ale to 1 raz tak to punktualnie jak w zegarku :tak:...
Dzięki dziewczynki no buzia sama się śmieje...jutra malucha zdjęcie wstawię :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry