Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
od tego czasu jak jest w brzuchu po naszą starośćacha no cóż ja zazdroszczę osobą, które się rewelacyjnie czują i ani razu nie rzygały bo to jest straszne... już wolę mieć zapryszczoną całą twarz a żeby mnie tak nie męczyłopoczekajmy jeszcze kilka tygodni i będzie lepiej
jakieś 3y bełty dziennie chyba że ktoś mi w kuchni nasmrodzi (czyt brat robi sobie jakis obiad) to wtedy już nie liczę ile razy się macam z muszlą..żylak mi w z tyłu kolana wychodzi
wgl wszystko jest inaczej niż w pierwszej.. włosy mi wypadają, cera sucha z bąblami nawet na cyckach! no a o cyckach to nie wspomnę.. zamiast rosnąć to tak bolą, że jak mi dziecko głowę przyłoży jak się tuli to czuję jakby mnie po nich gryzła

GratulujęHa! Dziś mi ćwiartka mija. Doczekałam się![]()

Gratulacjeewa86 gratulacje :-)
ja dziś też pełna 13... mam nadzieję, że będzie szczęśliwa :-)
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki- jadę dziś do pracy i okaże się czy ją będę miała. Podpiszą ze mną umowę, czy nie...? ehh stresuję się :-(

Umowę muszą podpisać, wyjścia nie mająCo za ojciec, bym chyba awanturę zrobiławitam sie porannie - dzisiaj wstalam przed 4 ofcourse wiec wieczorem znowu bede detka
ja zauwazyłam ze najbardziej mnie mdli jak nic nie jem dlugo (jakos cos tam podgryzqam to jest ok, no ale i tak chodze z siata pelna jedzenia do pracy i mi sie konczy i mdli)
ewa - zwizualizowalas sobei chyba zbytnio ten nasz stan rozsypu
podziele sie z wami moim bulwersem:
wczoraj byliśmy z Karolą i jej kuzynem Jasiem róweiśnikiem na placu zabaw i dzieciaki wlazły pod taka kopułę jakby że tylko im nóżki było widać i skakały tam piszczały, chichrały się, wszedł tam do nich jakiś chłopiec tez ok 2 lat i nagle wrzask i placz starszny Jasia - wyszedł stamtąd i miał 2 wielkie szramy na twarzy do krwi!Karolina pzrestarszyla sie i tez rozbeczala i krzyczala ze chlopiec uderzyl Jasia, ze nie wolno itd a wyobrazcie sobie ojciec chlopca tylko podszedl szarpnal syna i zapytal co zrobiles - NIC żadnego przepraszam, zadnego tlumaczenia dziecku ze nie wolno tak robic, ze ma przeprosic Jasia!
Pozniej moj szawagier poszedl do neigo i go opierdzielil. Jak dzieciaki sie bawily dalej a ten chlopczyk sie gdzies zblizyl to Karola od razu w bek i uciekala krzyczac: mamusiu chlopczyk a w domu tez caly czas przezywala ze chlopczyk szarpal Jasia-Jas na szczescie jakos szybko o tym zapomnial a moja taka traume ma wrazliwiec
no ale ja sie pytam jak tak mozna wychowywac dzieci!!!??
ewa,jagna - niedlugo dolacze tez do Waszej 10 z przodu:-)
U nas przychodiła tak dziewczynka, miała 7 lat, szypko z płaczem poleciała na swój plac, gdzie nikt jej juz nie lubi, nasze dzieci ja pogoniły. Co prawda babcia przyszła się wykłucać ale 4 baby na nią siadły i wymiekła;-) No jak dziecko może być dwulicowe i w wieku 7 lat nie wiedzieć, że bicie nie zalatwia sprawy, a kleła jak szewc.
Jakimś cudem wyrwalam kurtke i spodnie dla Celinki i dla męża
. Mąz kupił jeszcze sobie buty. Ale naprawdę cud to był, taki ruch. Dobrze że pojechaliśmy o 8 bo później bym nic nie kupiła. Dla siebie kurtki już nie dopadłam, miałam rozmiar 40-42 ale jakieś rękawy takie wąskie:-(