reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Patrze dzisiaj mamy dzien narzekania :-) mnie za to bola plecy, co do boli brzuszka to mam czasmi takie delikatne skurcze w dole brzucha i jak sie przekrecam to mnie potrafi rypnac.

mrowka ja to swoja tesciowa odzwyczailam od obsciskiwania i calowania. Teraz jak zajerzdzam to wchodze mowie dzien dobry i wsio a napoczatku to plas i plas wyslimacza mnie i zadowoleni a ja tak nie lubie

reklama
A mnie właśnie u teściów razi, ze tam nikt z nikim się nie wita, raz jeden jedyny w życiu zostałam przez nich uściskana - w dniu ślubu. Nawet na Wigilie nikt się z nikim nie obejmuje, a jak przyjeżdżamy, to teść nawet tyłka z kanapy nie ruszy. Zimny dom, no....

Mam pytanie, w którym tygodniu ciazy dowiedziałyście się, lub zostaniecie poinformowane o płci dziecka? Ja sie doczekać juz nie mogę, licze na chłopca, ale jak bedzie córka to i tak kocham! Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa :*
duska masz rację - to hormony...
Ja jeszcze muszę iść do okulisty, bo jestem pod stałą kontrolą i jak byłam ostatnio w lutym to mówiła, że jak będę w ciąży to mam koniecznie przyjść.
Jolcia gratuluję własnej firmy. Super!!!! Bisneswoman :)
Koreczek witamy w gronie marcówek :) Mi lekarz powiedział że około 20 tygodnia powie jaka płeć, ale wczoraj namówiłam go na zgadywanie i wyszło, że chłopak :) Hmmm mi też się wydaję, że siusiaka widziałam :) Ale ja jeszcze się nie nastawiam, poczekam.

EDIT - mąż uraczył mnie stosem malin (a raczej robotą na jutrzejszy dzień ;)) i nie wiem co z nich zrobić.....
Już mam trochę zamrożonych z tego roku, ale na więcej miejsca brak. Chciałam sok zrobić, ale boję się, że nie wyjdzie. Macie sprawdzony przepis na sok z malin na zimę? PLISSSS!!!!
Jak nie to będzie dżem :(

Ostatnia edycja:
JASPIS dziękuje za powitanie:) na 4 października mam następna wizytę, to może wymuszę od niego info co do płci

Mi przez te hormony to raz płakać sie chce, dosłownie z byle powodu, a wczoraj az do pólnocy ciagle sie smiałam z byle czego:D Lepiej sie śmiać niż płakać;-)

ewula ja chodze na wojska polskiego,od strony bramy portowej,taki 2-pietrowy,chyba zwie sie stolica mody:-) szukalam ciazowych ale nic nie bylo... wiec zaopatruje sie w dlugie swetry,tuniczki i bede nosila z leginsami ciazowymi;-)
ja leze od godziny bo tak mnie bola plecy,prpobowalam przed chwilka wstac i nie dalam rady...
za to dzieciaczek sie odezwal:-)
witaj koreczek;-) mi lekarz powiedzial w 13 tyg ze prawdopodobnie dziewczynka,dostalam zdjecie rozlozonych nog i mowil ze jakby byl chlopac to juz cos by dyndalo:-)

Ostatnia edycja:
A to wiem który, mi tam zupełnie nie po drodze, jeszcze z wózkiem na piętro się nie wtoczę ;) A widzisz w mrówkowcu koło fali mieli dziś ze 3 pary dżinsów z H&M ciążowych, no ale właśnie małe rozmiary.

No to w 16-17 tyg. mysle, ze juz bedzie wiecej widsc;) mam lekka niezgodnosc, bo z ostatniej miesiaczki wychodzi mi termin na 16 marca, a z usg na 7 marca, ro juz cakiem nie wiem ktory to dokladnie tydzien;( a teraz ide robic sobie nalesniki, bo mam dzika ochoote;D

reklama
Dziękuję za miłe słowa :*
duska masz rację - to hormony...
Ja jeszcze muszę iść do okulisty, bo jestem pod stałą kontrolą i jak byłam ostatnio w lutym to mówiła, że jak będę w ciąży to mam koniecznie przyjść.
Jolcia gratuluję własnej firmy. Super!!!! Bisneswoman :)
Koreczek witamy w gronie marcówek :) Mi lekarz powiedział że około 20 tygodnia powie jaka płeć, ale wczoraj namówiłam go na zgadywanie i wyszło, że chłopak :) Hmmm mi też się wydaję, że siusiaka widziałam :) Ale ja jeszcze się nie nastawiam, poczekam.

EDIT - mąż uraczył mnie stosem malin (a raczej robotą na jutrzejszy dzień ;)) i nie wiem co z nich zrobić.....
Już mam trochę zamrożonych z tego roku, ale na więcej miejsca brak. Chciałam sok zrobić, ale boję się, że nie wyjdzie. Macie sprawdzony przepis na sok z malin na zimę? PLISSSS!!!!
Jak nie to będzie dżem :(

ja mam pełno malin koło domu ale w tym roku przez susze prawie nic nie było.. a sok robię następująco... w jakiś duży słój wkładam maliny zasypuje cukrem, maliny, cukier tak by były dobrze obsypane... stoi sobie to 2-3 dni aż puści soczki i zniknie cukier.. potem sobie przelewam do gara i zagotowywuje..odcedzam przez sitko.. znów doprowadzam do wrzenia i do słoików na gorąco zakręcam i jest:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry