Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dwie maniaczki to już zdecydowanie za dużo- gdzie ja te ciuszki pomieszczę!! Ale są piękne to fakt :-)młodamama21 to jak będziesz kiedyś odwiedzać znajomych to zapraszam do siebie koniecznie!
Jej dziewczyny a mnie tak bardzo boli kręgosłup, że nie idzie wytrzymać :-( wczoraj miałam dużo papierkologii z pracy i w domu ze 4 godziny siedziałam i dziś kolejne w pracy. Wczoraj aż usnąć nie mogłam, a dziś mnie znowu ból męczy. Brzuszek jeszcze raczej mały a już tak działa na plecy... Dziś już się nie podnoszę z wyrka!
Byłam w odwiedzinach u mamci a ta mi całą siatę ubranek z ciuchlandu wygrzebała!dwie maniaczki to już zdecydowanie za dużo- gdzie ja te ciuszki pomieszczę!! Ale są piękne to fakt :-)
fakt utrzymuje z nimi kontakt ale raczej sporadyczny..Spoko ale aż tak się nie kumplujemy już by się odwiedzaćmój były plus jego dziewczyna i ja z mężem w jednym pokoju to by było zbyt "tłoczno"
fakt utrzymuje z nimi kontakt ale raczej sporadyczny..
niemniej i tak zapraszam, może kiedyś będzie po drodze ;-)aaaaa to tacy znajomi!!!niemniej i tak zapraszam, może kiedyś będzie po drodze ;-)