Nikusia82
Fanka BB :)
DZIEŃ DOBRY 
Ja znowu na bezsenność cierpię a jak
Wezmę się zaraz za sprzątanie to może w ciągu dnia się zdrzemnę 
Planuję dziś zrobić mega porządek w garderobie, perfekcyjna Pani domu byłaby ze mnie dumna... Może coś wywalę
Generalnie rozpoczynam bezstresowe oczekiwanie na Domisia...Stwierdziłam po wczorajszych akcjach z szefem, że DOŚĆ TEGO... to jedyny czas na który czekałam dobre 3,5 roku więc CELEBRUJĘ KAŻDĄ MINUTĘ
Trzymam kciuki za wizyty jeśli dziś są

Ja znowu na bezsenność cierpię a jak
Wezmę się zaraz za sprzątanie to może w ciągu dnia się zdrzemnę 
Planuję dziś zrobić mega porządek w garderobie, perfekcyjna Pani domu byłaby ze mnie dumna... Może coś wywalę

Generalnie rozpoczynam bezstresowe oczekiwanie na Domisia...Stwierdziłam po wczorajszych akcjach z szefem, że DOŚĆ TEGO... to jedyny czas na który czekałam dobre 3,5 roku więc CELEBRUJĘ KAŻDĄ MINUTĘ

Trzymam kciuki za wizyty jeśli dziś są

Wy tak dziewczyny o tym ze piersi wam sie powiekszyly a moje dalej dwa pryszcze....tzn ja nie ubolewam bo generalnie nie chcialabym miec duzych piersi ale to ze mi sie nie powiekszaja to jakies dziwne...chodze normalnie w starym staniku i nic mnie nie uwiera i sie zastanawiam bo dzisiaj bede w okolicy gdzie mam taka fajna brafiterke i nie wiem czy nie zajsc se nie kupic jakiegos nowego staniczka tylko sie boje ze moze pozniej mi urosna ale mam dylematy z rana :-)
masakra jakaś.