Guziczek87
Pracująca mamuśka
witam witam..:-)
mamusia synka trzymaj się teraz jesteś pod stałą opieką i na pewno wszystko będzie oki
trzymam kciuki!
aneta norwegia piękny krajobraz śnieżny za oknem
U nas dziś słonecznie ale za to zimno, byłam w tesco a tam promocje na bodziaki;-) i kupiłam kilka;p a co tam... córka też coś sobie powybierała, a mnie się trafiła śliczna czapka z sówką i rękawiczki takie zwykłe szmaciane:-) chciałam gdzieś jechać po kurtkę dla Zosi ale już było południe a ja nie lubię jak jest dużo ludzi w sklepach, pojadę w tygodniu od rana najwyżej
mamusia synka trzymaj się teraz jesteś pod stałą opieką i na pewno wszystko będzie oki
aneta norwegia piękny krajobraz śnieżny za oknem
U nas dziś słonecznie ale za to zimno, byłam w tesco a tam promocje na bodziaki;-) i kupiłam kilka;p a co tam... córka też coś sobie powybierała, a mnie się trafiła śliczna czapka z sówką i rękawiczki takie zwykłe szmaciane:-) chciałam gdzieś jechać po kurtkę dla Zosi ale już było południe a ja nie lubię jak jest dużo ludzi w sklepach, pojadę w tygodniu od rana najwyżej

Znow snieg zaczyna padac
). A dzisiaj fajny dzień, wszystko załatwione, zakupy porobione, możecie się śmiać, ale nawet sobie puzzle kupiliśmy, takie z nas duże dzieci :-) Ech, jak ja uwielbiam dni z moim M przy boku.... czuję się mega szczęściarą ostatnio i mam nadzieję, że to się nigdy nie zmieni!