Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kruszka, każda ciąża to cud, ciąża bliźniacza to podwójny cud. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zdarzył się jeszcze jeden i żeby urodziło się Wam zdrowe dzieciątko Trzymam mocno kciuki!
Bryza, napiszę tu, bo nie chce mi się wchodzić w priv, a to w sumie żadna tajemnica. Lekarz mojej koleżanki to Marek Kwiecień. Przyjmuje prywatnie w Medfeminie
kruszka będzie dobrze! nie martw się. Trzeba być dobrej myśli.
A mi się śniło, że byłam na usg i miałam bliźniaki, nawet słyszałam bijące serduszka.... W końcu jakiś pozytywny sen od dłuższego czasu....
Wszystkim co dzisiaj wizytują udanych wizyt! samych dobry wiadomości!
Miłego dnia dziewczyny!
edit: a ja mam ostatnio smaki na serek bieluch, wkrawam do niego cebuchy (te zielone) i takie sobie kanapeczki z tym serwuję :d mmm pychota... jem już trzeci dzień z rzędu
Ja dzisiaj spuściłam nieco krwi - badania robiłam. Wizyta 31.08, więc wszystkie już powinny być.
Skwar u nas straszny! Zazdroszczę tym, które mają chłodek
Dziewczyny, współczuję snów. Mnie męczyły pod koniec ciąży.