reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Teoretycznie karmienie piersia powinno utrzymywac hormonybw ryzach i @ byc nie powinno ale wiadomo ze nie wszystko jest takie proste.

Magda jak ja bym rodzila sn to bym sie nie zabezpieczala a teraz po cc musze niestety uwazac:(

Esiek, lenka super ze dzieciaczki sa za wami, teraz tylko czekac jak powiedza MAMA:)

reklama
Moja też zaczęła gadać jak najeta czasami się nadziwić nie mogę że aż tyle i tak długo taki maluch potrafi :-) i najśmieszniejsze że wcześniej gadała sporadycznie i nie za długo aż gdzieś pod koniec 3 miesiąca jej się coś przedstawiło i teraz buzia się jej nie zamyka ;-)

A tych córeczek/synów mamusi to Wam zazdroszczę bo moja co prawda jest do mnie najbardziej przyzwyczajona z uwagi że spędza ze mną większość dnia ale nie upodobała sobie niestety ani wtulania się w mamusie ani rączek też nie wyciąga, choć to może jeszcze kwestia czasu ...

Genna a czemu podajesz sab simplex? Pisalas ze Franiu nie ma kolek. A moze zapobiegawczo?

U nas dziewczynki od wczoraj jak podalam Zosi Delicol jest zupełnie inaczej. Wieczorem juz sie tak nie pręzyla, popurtała sobie, zasnęla chwilę po 22, obudziła sie dopiero o 2:45 na karmienie i przewijanie, poźniej dopiero przed 6. Dziś też spokojna jest, właśnie słodko śpi w kołysce. Co ja bym bez Was zrobiła ;-).

reklama
Do góry