reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Oj tak ciężko było znaleźć lokal bo albo wołali więcej ze względu na święta albo był zajęty.
Chcieliśmy robić w domu ale po przemyśleniu jednak odpuściliśmy.
A i mamy jeszcze kreację na przebranie wylicytowana za grosze i przez przypadek ;)
uploadfromtaptalk1427296029407.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427296029407.jpg
    uploadfromtaptalk1427296029407.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 90
Lenka buciku sa booooskie ;) reszta zresztą też ale będzie z Fifcia przystojniak ;)
Madzia Zosia tez bedzie pjeknie wygladac ;)
U mnie na rozpisce jest ze po 6 mc i chciałam dać w święta. Mam nadzieje że bedzie ok.

U nas chrzest 14 czerwca, ale już w wolnej chwili przeglądam sukieneczki, a wybór jest ogromny :)

Genna: ja też długo plamiłam, ok. 7 tygodni.

Dziewczyny śliczne ubranka, Wasze pociechy będą cudownie wyglądać :)

A my wczoraj mialyśmy sprawdzanie bioderek po 8 miesiącu i wszystko jest dobrze. Kolejna kontrola po 6 miesiącach samodzielnego chodzenia.
Dzisiaj prawie cały dzień spędziłyśmy na ogródku. Wczoraj kupiłam hustawkę ogrodową dla Małej - jest przeszczęśliwa jak w niej się buja :)

WP_20150325_038.jpg

Załączniki

• WP_20150325_038.jpg
    WP_20150325_038.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 74
A my mamy chrzes 7 czerwca. We wtorek zarezerwowalismy lokal. Teraz pozostaje wyszukac kreacji dla Zosi i moja mama uszyje bo jest krawcowa :).

Lenka i Magda sliczne te kreaccje Waszych pocciech :tak:

Minni27 ale coreczka szczesliwa w hustawce az milo patrzec

A dzis nasza krolewna Zosia ma miesiac. Rowno mmiesiac temu oszalalamm na punkcie mojej coreczki,ktora jest calym moimm i mojego meza swiatem :).
Ehh a suwaczzek znowu mi sie zacina.

Ostatnia edycja:
Minni, ale zadowolona. Śliczna jest ;)

Montana, a gdzie zdjęcie Księżniczki Zofii?

A my dzisiaj jedziemy do ortopedy na badanie bioderek...

reklama
Do góry