reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie robią zakupy :)

reklama
Ja mam plan dopiero w wakacje jak pojde na zwolnienie , przywieźc wszytskie rzeczy od rodziców ze strychu, po córci i uprać, posegregowac. Nie pamietam co tam mam nawet ;|) zwlaszcza ze czesc sprzedalam, czesc oddałam. Tak czy inaczej wczesniej jeszcze cos kupie ;) niech sie skonczy tylko I trymestr.

Kupiłam dziś w komisie dla Maleństwa :
upload_2016-3-23_18-24-41.png

Załączniki

• upload_2016-3-23_18-24-41.png
    upload_2016-3-23_18-24-41.png
    196,4 KB · Wyświetleń: 610
a w tamtym tygodniu kupiłam pół- śpiochy :
upload_2016-3-23_18-33-34.png

Na razie wszystkie ubranka które kupuję mają w miarę uniwersalne kolory ale jak tylko poznam płeć przestanę się ograniczać :rolleyes:

Załączniki

• upload_2016-3-23_18-33-34.png
    upload_2016-3-23_18-33-34.png
    198,8 KB · Wyświetleń: 573
Aluśka słodziutki te ciuszki. Ja na razie się wstrzymujeod kupowania. 13 kwietnia mam wizytę to może się dowiem kogo noszę pod sercem i wtedy szał zakupów zaczynam ;)

reklama
Do góry