Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najwczesniej to chyba w marcu przyszlego roku. I raczej nie da rady tego przyspieszyc choc chcialabym bo za miesiac stuknie mi trzydziestka wiec mlodziutka mamusia i tak nie bede. Mam nadzieje ze wszystko pojdzie w miare szybko i bez problemow. Z mala zaszlam w ciaze w 3 czy 4 cyklu ale sie specjalnie nie przykladalam, obylo sie bez mierzenia temperatury, wykresikow, analizy sluzu itd :-)))) . Bylam bardziej na luzie ale teraz zegar biologiczny tyka znacznie glosniej wiec bardzo sie niecierpliwie....
No ale narazie musze sie zadomowic w tym watku...
Po nowym roku kurcze to już niedługo i będą fajerwerki znowu lubie ten okres zimy święta (sprzątanie do upadłego),gotowanie (jedzenie znika wiele szybciej niż powstało), ale to wszystko jest tego warte kolędy szkraby pod choinką szukają prezentów (ja mam czape Świętego Mikołaja) piszczą śmieją się i biją o zabawki śpiewamy kolędy idziemy na pasterkę potem wracamy kobiety winko ,panowie coś mocniejszego potem idziemy spać ,a rano maluchy biegają i walą zabawkami nas po głowach i to wszystko takie piękne tym razem ma być 30 osób,ale ja jestem "zwierze" stadne i lubie to wszytko ,a dzieci szczególnie mogłyby mi na głowie siedzieć ,a ja mam i tak parcie na towarzystwo urwisów mama mówi na mnie przedszkolanka.
U mnie Święta Bożego Narodzenia różnią się tym że spędzamy je tylko w trójkę czyli Ja,mąż i synek i do tego dalekooooo od rodziny,smutno ale co zrobić w ostateczności da się przeżyć.
Potem 4te urodziny synka 1go stycznia więc będzie hucznie i wesoło
A po nowym roku odliczanie do upragnionego urlopu
witajcie Babeczki
nareszcie mam czas na bb
M na treningu, u mnie mama jest, a ja przed kompem
u nas pogoda paskudna, leje i wieje
w pracy nawał, kolejne przetargi się zapowiadająale ja biorę dwa dni wolnego
co do Świąt to ja uwielbiam całą otoczkę, przygotowania, pieczenie pierników itd
do tej pory Wigilię spędzaliśmy pół na pół u mojej mamy a pół u teściowej, a w tym roku robimy sami dla naszej trójki Devi, Kasik, Baby witajcie bo nie miałyśmy jeszcze okazji;-)
Ja też tak uwielbiam tą świąteczną krzątanine Kupowanie prezentów szczególnie dla maluchów. My święta też spędzamy rodzinnie w duży gronie i to właśnie jest najfajniejsze
Ja mam cichą nadzieję że już te święta będę spędzać z moja kruszynką w brzuszku
Tez nie mogę doczekać się świąt :-) W zeszłym roku mała była jeszcze na tyle mała, ze nie było tego klimatu, teraz chodzi, gada, smieje się, chowa...dziadkowie mają świra na jej punktcie, oj będzie sie działo
ja już pisałam o moich świętach... też uwielbiam tą atmosfere i 20 osób przy jednym stole choc twoarzystwo się już troche starzeje i zaczyna brakowac jakiegoś małego brzdąca który będzie przesiadywał pod choinka. Ewula ja podobnie jak ty chciałbym miec już w sobie fasolke pod choinke choć u mnie w tym czasie może miec ledwie kilka dni bo pierwsze porzadne starnka planujemy własnie na grudzień A tobie w takim razie życze wspaniałego preznetu pod choinke
No właśnie powoli trzebza zaczac robic liste preznetow i pierwsze zakupy bo potem ciezko kupic 20 prezentow na raz
Aga- to Twój synek jest z 1-go stycznia?? Ale Ci się udało, możemy patrzeć na Twój suwaczek i odliczać dni do nowego roku Mój maz jest z 31 grudnia wiec tez sylwestrowo
Witam się wieczorkiem Wika rozumiemy zmęczenie,spokojnej nocy.Dobranoc Anna25 witaj
Co u Ciebie?odezwij się do mnie bo mam coś dla Ciebie Devi tak mój synek urodził się 1go stycznia o 22.25 )
...a mąż też ma niezłą datę,szampańko-sylwestrowo-noworoczny chłopak))) samaola,ewula00ohhh zazdroszczę świąt w wielkimmm gronie rodzinnym