Qcz
Najszczesliwsza
W sumie zgadzaloby sie z terminem jaki wyszedl Maron z OM. Pamietam, ze wspominala mniej wiecej 4.02. Na pewno chciala rodzic przed tym weekendem. Fajnie, fajnie, tylko niech sie odezwie niebawem :-)))
Syneczki, rabarbar rzeczywiscie ciezki do zdobycia o tej porze roku. Z kolei w domowych warunkach zajmie Ci dlugo, dlugo zanim wyrosnie. Chyba musisz poszukac w mrozonkach albo jakis wypiekow z rabarbarem. Hmm... Dotarlo do mnie teraz, ze ja nie miala zadnych zachcianek co tej pory. Dzisiaj jestem strasznie glodna, tylko tyle. Nawpychalam sie ciasta dzisiaj, świnia
.
A jak sie czuje? Hmm, ciezko stwierdzic. Tzn fizycznie, oprocz plamien, nic mi w sumie nie doskwiera. Raz na jakis czas wydaje mi sie tylko, ze mi mokro, ale to moja paranoja po tych wszystkich zajsciach z weekendu.
Rozczochrana, a trenujesz cos konkretnego? Ja przed ciaza biegalam 30km+ tygodniowo i potwornie mi tego brakuje
Chcialam biegac w czasie ciazy, oczywiscie troche mniej, ale mi nie wolno...
Syneczki, rabarbar rzeczywiscie ciezki do zdobycia o tej porze roku. Z kolei w domowych warunkach zajmie Ci dlugo, dlugo zanim wyrosnie. Chyba musisz poszukac w mrozonkach albo jakis wypiekow z rabarbarem. Hmm... Dotarlo do mnie teraz, ze ja nie miala zadnych zachcianek co tej pory. Dzisiaj jestem strasznie glodna, tylko tyle. Nawpychalam sie ciasta dzisiaj, świnia
.A jak sie czuje? Hmm, ciezko stwierdzic. Tzn fizycznie, oprocz plamien, nic mi w sumie nie doskwiera. Raz na jakis czas wydaje mi sie tylko, ze mi mokro, ale to moja paranoja po tych wszystkich zajsciach z weekendu.
Rozczochrana, a trenujesz cos konkretnego? Ja przed ciaza biegalam 30km+ tygodniowo i potwornie mi tego brakuje
Chcialam biegac w czasie ciazy, oczywiscie troche mniej, ale mi nie wolno...
Ostatnia edycja:

wszystkie supermarkety oblatane, wszystkie małe i duże spożywki, no nie ma.
wpada moja przyjaciółka i będę musiał ogarnąć plotki i zajmowanie się moim dwulatkiem;-)
naprawde nie ma nic w polsce z rabarbaru
moze w sklepach internetowych poszukaj