reklama

Mamusie w 2012

Wika wszystko super się udało:tak::tak:Ala była bardzo , bardzo grzeczna. Czekam na fotki od chrzestnego to pokaże moją slicznotkę:tak:

ciekawe jak tam Bunny?

Wika dzielnego masz synka:tak:nas czeka kontrola za 3 msce - ma nadzieje , że wszystko ładnie w buzce.
Anastazja jak po weekendzie? balowałaś?:-p

reklama
Ufff dobiłam się do komputera z zamiarem przekazania najnowszych wiadomości a Bunny zebrała siły i sama napisała.
Trzymamy kciuki Aniu by wszystko poszło sprawnie i szczęśliwie.
Czekam na kolejne smsy. Gdy tylko coś będę więcej wiedziała od razu napiszę.

Wikuś z wesela wróciliśmy wczoraj w nocy. Nie tańczyłam, nogi nosić nie chciały ale za to chłopcy wyszaleli się za całe 3 lata a ja objadłam za pół życia. Po mieszance słodyczy obiadu, przekąsek i całej reszty pokutowałam wczoraj przez pół dnia na toalecie :-p ale warto było takich pyszności :-D

Dzięki za ciepłe powitanie :)
Bunny - trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wika- nie pracuję ciągle szukam ,ale lekko nie jest u nas z pracą ciężko niestety , tak poza tym to byłam w pracy owszem ,ale powiedzieli ,że jestem zbyt powolna i mnie wywalili ,a pracowałam w taki dość dużym sklepie ,ale tylko przez tydzień niestety.
Sowinko- no tak już w najbliższej przyszłości postaramy się o maluszka bardzo się na to cieszę.
Anastazja - i Ty tutaj ,ale fajnie same znajome nicki miło tak pogadać :)

Wiadomosc od Ani jest taka ze lezy w szpitalu na oddziale, podpisala papiery na cc. Skurcze co 3, 4 minuty i nie bola az tak bardzo. Po 14 miala rozwarcie na 2 palce w tej chwili nie wie jak wyglada.

SMS od BUNNY!!!

"Skurcze na KTG galante co 3,4 min. Aż tak bardzo nie bolą. Leże na sali połoznictwo- gin. Gin jakiś dziwny, zastanawia sie co ze mną zrobic, bo było już u mnie jedno cc. A dziecko wygląda na duże, pewności nie ma, bo usg nie miałam. "

Syneczki, jaka synchronizacja
:-D:-D

Kobietka, ja po macierzyńskim też zostaje na lodzie:-(

Martolinka, właśnie a jak u Ciebie?? ODezwali sie z jakiejś szkoły?? Supeer, ze Ala grzeczna:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry