Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sowinka śliczny dziewczęcy suwaczek
Jak samopoczucie?

Qcz trzymam ogromne kciuki za jutrzejszą rozmowę i trzymaj się kochana z tymi Twoimi facetami:-)Jutro mam spotkanie z dyrektorem kreatywnym agencji w której BARDZO, BARDZO chcę pracować. Także bardzo bym prosiła o wszelkie możliwe kciuki. Potrzebujemy tej pracy wszyscy.
Sowinko Ciesz się że Bartuś tak ciągnie do męża będziesz w spokoju czekała do rozwiązania a ja nie dość że cała obolała to sama z chłopcami z racji wakacji.
teraz tylko czekać, aż kurierzy przywiozą
jutro muszę w takim razie jechać do IKEI kupić prześcieradła i pościel:-)
Kupiłam sobie jeansy i dwie bluzki
i byłam u ginki na przeglądzie poporodowym i gadałysmy o antykoncepcji. Na razie dała mi tabsy dla karmiących ale ja się zastanawiam nad Mireną... Martolinka chyba Ty chciałaś zakłądać wkładkę, zdecydowałaś się??
dobrze, ze Pati radzi sobie bez Ciebie
Pomyśl, jak byłoby Ci i jemu żle jakby ciągle o Ciebie pytał....
Sowinka jakie autko chcecie kupić??? My jeździmy Mazdą 3 i jak jedziemy całą czwórką + wózek to już jest problem z zapakowaniem sie![]()
od 3 lat jeżdżę kombi i jak byliśmy sami to było wygodne, a z Bartkiem to już w ogóle o nic nie musiałam się martwić -> co potrzebowałam wrzuciłam do bagażnika i z głowy, nie musiałam się przejmować, że coś się nie zmieści
teraz często jeżdżę kangurem od Wacka i widzę jaka jest różnica jak auto jest trochę wyższe, bo więcej przestrzeni jest
nie jesteśmy jeszcze zdecydowani, ale myślę np. Opel Astra, Ford Focus, Ford C-Max, Skoda Roomster, Citroen C4 -> to zależy co fajnego znajdziemy