Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Syneczki ostatnio pisalas do mnie ale pomylilas mnie z Kinga 85
Nic nie szkodzi ,mam synka ale nie filipa ;-) ale tez sie znamy od czasu kiedy nie bylas ciezarowka :-) pozdrawiam i zycze lekkiego porodu ;-)
przecież na FB też śmiało możesz do mnie pisać ! BUZIAKSowinka zdrówkaKup sobie *spam*. Mnie zawsze ten syrop pomagał
![]()

jeszcze kilka dodatków i będzie super -> pasek dekoracyjny i literki drewniane nad łóżka dla dzieciaków chcę zamówić, aaaaa i naklejki nad łóżeczko Paulinki, bo są ślady po starych naklejkach
jak tylko będzie pasek dekoracyjny przyklejony to wkleję fotki, bo reszta to pewnie gdzieś w listopadzie dopiero
moja siostra coś tam musiała załatwić
my pochodziliśmy po sklepach i w końcu kupiłam sobie torebkę, bo moja już wyglądała tragicznie
przy okazji wstąpiliśmy do Terranovy i fajnie, bo tam jest outlet ich ciuchów na górze i obkupiłam dzieciaki w ciuszki za 4zł
żeby sobie coś wyszukać to musiałabym być bez Bartka
Wackowi też super koszulę kupiłam, ale niestety za mała, więc szwagierki narzeczony skorzystał

czekamy na zdjęcia wykończenia pokoiku