Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bedzie Julia Emilia:-)
Sowinka a jakie żeli dajesz Bartkowi? Antkowi kupiłam tran Mollers , ale on za nic tego nie weźmie do ust
przejrzałam wczoraj garderobę moich dzieci i trzeba uzupelnić ją o wiosenne rzeczy. Buty, kurtki, jakieś bluzy.. Najgorzej, ze dla Wojtka nie mam kurtki po Igorze, bo się rozmiarami nie zgadzają. Igor 80 nosił zimą, a właśnie na 80 potrzebuję kurtki dla Wojtusia... i tak już pewnie będzie zawsze... Mam mnóstwo spodni zimowych cieplutkich na 80! Co z tego, jak na Wojttka są teraz za duze a jak już będą dobre, to będzie pełnia wiosny![]()

&& za dzisiaj!

Jaki chcecie kupić fotelik? Ala ma 9 kilo więc jeszcze trochę posłuźy jej ten fotelik. Podejrzewam , że kwiecień/maj i trzeba będzie kupić.
Myślałam o Maxi Cosi ROdi Xr,Maxi Cosi Airprotect albo Romer KIdfix Sict albo Plus Trendline . Zresztą Wojtkowi też już ciasno w tym małym foteliku i tylko czekam aż zacznie stabilnie siedzieć i przesiadamy go do 9-18 po Igorze

Milego wieczorku i spokojnej nocy ;-)