Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
córcia lepiej już śpi?
Sowinka fajnie ze prace ruszyly pełna para, powiem Ci szczerze, ze na poczatku nie moglam sie doczekac wprowadzki ale teraz z wielkim sentymentem wspominam te wszystkie decyzje, plany a przede wszystkim zakupy wykonczeniowe![]()
Sowinka - super!!! i trzymam kciuki za rychły koniec i przeprowadzkę.
Sowinka pełen optymizm od Ciebie bije!! teraz czeka na Was wymyślanie , tworzenie , nowe koncepcje . Twórczy czascórcia lepiej już śpi?
jeszcze tak naprawdę nie zaczęliśmy, a już mam dość
okazało się, że będzie problem z podłączeniem wody, z szambem, z działką w urzędzie też jest coś namieszane, więc zanim zaczniemy remont to trzeba się będzie nieźle napocić ehhh....A ja cos nie mam humoru dzis... Jakas rozdrazniona jestem i wszystko mnie zlosci. Moze jutro bedzie lepiej to napisze wiecej. Poki co ide paznokcie pomalowac... Buziaki.
Witajcie witajcie kobitki! Jestem po pierwszym usg! I wszystko ok nawet serduszko juz bije! Strasznie sie ciesze![]()

Wojtuś jest mega grzeczny! Za to Igor szoguni za trzech.. czasami wymiękam:-(
a dla Ciebie dużo zdrówka!!!

głowa już mi puchnie od tych krzyków. Dominik wpatrzony w brata jak w obrazek a ten ma go głęboko w ...
Moze jutro dostaniemy juz klucze. A jak nie to za tydzien na weekend juz na pewno przeprowadzka, bo na swieta chce miec to juz za soba 

Ja juz sobie wiosenny plaszczyk kupilam, a tu zimowy jeszcze musze ubierac, wrrr.... Teraz znow sypie troche, masakra, ale co robic...