Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam chrzesniaka ktory skonczyl 5 lat i tez slyszalam juz od niego rooooozne rzeczy :-)
Jak gardelko? Lepiej? Tak to juz jest z angina. Ja jako dziecko chorowalam na to dziadostwo doslownie co zime
Duzo zdrowka Ci zycze.

ciekawe jak dzieciaki zniosą podróż
My jak dobrze pójdziemy to weekend majowy spędzimy u Lelek;-)
na koncercie byłam Micka Hucknalla - wokalista simply red

podczytuję cały czas, ale jak jest Wacek w domu to staramy się jak najwięcej czasu spędzić razem:-) wyjeżdża w niedzielę, więc będzie mnie więcej

wczoraj nawet dał się obciąć, a zawsze był z tym problem i płacz
od kwietnia mają w poniedziałki i czwartki po zajęciach pół godziny angielskiego:-) a dodatkowo w czwartek Bart jeszcze chodzi po angielskim na dodatkowe zajęcia, które mają na celu sprawić, żeby stał się bardziej otwarty i odważny w przedszkolu, bo tam jest ponoć taki, że bawi się, je, ale jak już coś śpiewają, czy tańczą to on nie chce
ale dzwoniłam dziś do mamy i powiedziała, że byłam taka sama, więc to po prostu INDYWIDUALNE INDYWIDUUM
dziś więc był w przedszkolu 1,5h dłużej, ale był zadowolony
święta przeszły wyjątkowo spokojnie
edit.
zastanawiamy się jak zorganizować Ali roczek. Wypada 25 kwietnia w czwartek. 26 kwietnia moja siostra (jednocześnie chrzestna Ali ) ma ślub. W sobotę odbędą się poprawiny. Zaraz potem Ola wyjezdza w podróż poślubną i w zasadzie zaczyna się weekend majowy.. jakby tu zrobić żeby wszystkim dogodzić i nie świętować pół miesiąca..
oby było :-) później cały rok odpoczynku będzie 
moja kumpela miała termin na Wielką Sobotę (jeszcze nie urodziła) i jakieś dwa tyg wczesniej przyjechała do mnie po zimowy kombinezonik po Igorku
bo ona kompletnie innej pogody spodziewała sie w kwietniu...