reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Martolinka - ach ci faceci... Dobrze, ze bedziecie dzialac. A czy to nie jest asymetria po prostu?Bunny - jeszcże miesiac w domku jestem. Dzieci na razie w miare zdrowe. Nosem pociagaja, ale to raczej jakies takie alergiczno-wysuszeniowe. Oby do wiosny i wszystko przejdzie mam nadzieje.

Tfu, tfu, moje dziecie nr 2 zaczelo jesc. Zlobek dobrze dziala. Nie sa to moze oszalamiajace ilosci. Ale lepiej niz bylo.
U Macka wczoraj wieczorem przy myciu zauwazylam, ze ma czerwone placki na nadgarstkach i wierzchu dloni. Oczywiscie juz mam wizje rozyczki, odry i jeszcze jakiegos dziadostwa. Mlody nie daje sie dotknac, mowi, ze go to boli. Obejrzalam calego i tylko tu mial czerwone. I skora szorstka. Pomyslalam, ze moze alergia na mydlo w przedszkolu. I pytam go o to czym myje recze, czy moze cos nowego? A ten olsnienie. Przyznal sie, ze dzien wczesniej umyl rece uwaga, pianka do golenia M
shocked.gif
I go poparzylo to to. Nie wiem co tam jest, ale jakies srodki zmiekczajace zarost pewnie, a ten dobrze nie splukal i efekt widac. Pomyslowy Dobromir. Dobrze, ze srodki czystosci trzymam na polce, gdzie nie siega...

reklama
Niech czas wielkanocny utrzyma w mocy nasze marzenia
by wszystkie życzenia okazały się do spełnienia
i aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości
abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności
i niech symbol boskiego odrodzenia
był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołego Alleluja!

Zobacz załącznik 548827

Hej kochane!

Martolinka, nasza Olcia tez musi isc na rehabilitacje, jeszcze nie bylismy, po Swietach pojdziemy. W ogole na brzuszku ni da rady lezec, jakby ja cos bolalo.. Glowa do gory, bedzie dobrze!

Kochane, jeszcze raz zachecam do ogladania moich kolczykow!

Niebawem dodam szkatulki. Na razie zaczynam z bransoletkami.

Pozdrawiam.

I mam nadzieje ze u WSZYSTKICH te Swieta mijaja w milej atmosferze..

Ja dzis mam swietny dzien ;)

Dzień dobry:tak:
gdzie sie pochowałyście?;-) jakoś w te swięta się nie przejadłam. Znowu gardło mnie boli i przełykanie czegokolwiek było bardzo nieprzyjemne.
Dzieci pospały dziś do 7.15- luksus. W Antka grupie rano było dziś trójka dzieci

Jak po świętach?

Czesc wszystkim. Ja tez sie nie przejadlam w Swieta. Spotkala mnie tylko wczoraj bardzo nieprzyjemna sytuacja, ale to napisze na zamknietym. Mam nadzieje, ze Wam Swieta sie udaly ;-)

Hej laski wszystkiego naj po świetach:)

a ja pewnie na dniach zostane ciocia bo moja siostra juz na ost nogach

my bylismy wczoraj u babci na 85 urodzinach mojego emka tez wujek i szwagier spili ale mialam z niego nere bo mu sie na pieszczoty zebralo jak do domu wrocilismy mowie Wam myslalam ze sie posikam
na dodatek zaczel gadac jaka on ma wspaniala zone i chrzesniaczke ze jest z niej dumny normalnie asiorka jak cos ma 3lata gada jak katarynka chodzila w kolo stolu wszyscy musieli sie przezegnac i pocalowac jej rózaniec a teksty to ma jak nie wiem osikac sie idzi

A moja gwiazda konczy dzis roczek i na szczepionce dala popis, wogole od rana trzymala sie mnie kurczowo jak nigdy i jak probowalam ja oddalic na kilka cm to lapala desperacko za moja bluzke, szalik:) wazy 8.5kg i ma 77cm- dokladnie tyle co Milosz na rok:)

Ja za to musze zaopatrzyc sie w okulary bo okulistka stwierdzila krotkowzrocznosc... a ja sie glowilam czemu wieczorami najezdzam na krawezniki i nie widze pasow:)

martolinka- Milosz dzis wstal o 5.40 i zazyczy lsobie mleko- dobrze ze nie ode mnie a od spieszacego sie do pracy tatusie:) udalam ze nie slysze, obrocilam na drugi bok i zasnelam:)
jak sie czujesz? co z gardlem? cos czesto infekcja Cie lapie. Jak postepy Ali?

reklama
Marzy mi się bieganie w słoneczku , w krótkim rękawie a tu wciąż biało dookoła.Dobrze , że choć chodniki nie są oblodzone
yes2.gif

Po wczorajszej rehabilitacji Ala była wykończona, Dostaliśmy zestawy ćwiczeń do domu, Wkurza sie strasznie , ale jak trzeba to trzeba . Postęp jest o tyle , że potrafi przybrać pozycję do raczkowania. Nie ma siły na nic więcej . Niech próbuje :tak:
Lelek już roczek? gratulacje kochana:tak: drobniutka Twoja mała:tak:Ala ma z 10 kg.Antek na roczek miał 13:-p
co do infekcji to myślę , że sobie sama na to zasłuzyłam. Nie dokończyłam antybiotyku przy anginie. Potem jak znowu zaczęło mnie boleć to wzięłam 3 pozostałe dawki. Pomogło , ale po tygodniu znowu. Jakoś już wydobrzałam
Wika co u Ciebie?
Sowinka jak Bartek? jak mała?
Calogera jesteś?
Rozczochrana ? lazurek? może dano nas podczytuje? anastazja?
Bunny jak sobie radzisz?

Do góry