Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej ja jestem z Lincolna... moja córcia też ma teraz etap wspinania, dziś o mało zawału nie dostałałam jak mi wlazła na ławe a z ławy na parapet nogami... masakra!Szogunik mój mały. Też chętnie poznam inne mamusie JUlce brakuje towarzystwa i mi również
dusiaxxx i ja rowniez dolaczam sie do gratulacji i wiem co to znaczy siedziec jak na szpilkach po terminie
Moje male jutro konczy 4 miesiace i jest coraz bardziej niesforna, juz zaczyna siadac a gdzie taki maluch siedzacy :/ staram sie jej to uniemozliwiac ale zawsze znajdzie jakas mozliwosc a potem z siedzenia laduje na brzuchu
My tez nie mamy z kim chodzic na spacerki ale widze ze wiekszosc z Was ma troszke wieksze maluchyod mojej wiec pewnie nikt nas nie zechce na spacerek bo co mozna robic z takim aluchem jak moja
Jestem po raz pierwszy na forum wiec witam wszystkich serdecznie. Wkrotce tez dolacze do grona mam, zostalo mi 5 tygodni, ale juz chcialabym nawiazac jakis kontakt z mamami. Chetnie sie spotkam i wyjde na jakis spacerek. Czy sa moze jakies mamy z okolic Stanground czy Park Farm? choc tak naprawde umowic sie mozna wszedzie. pozdrawiam i czekam na jakies odpowiedzi