hej dziewczynki
sarka - nasz ładnie je jak mu wlaczymy telewizje i jak jest niezmeczony - inaczej walka
neska - u nas jedzenie butli to robota na godzine z przerwa na bekanie i spanie i najczesciej sie konczy ze nie chce mu dawac butli wiec konczymy ns cycku - bo mm nie moze stac dluzej niz 1h.
co do braku kupy u nas pomogla zmiana mleka na gerbera i zaczal robic codziennie, lekarz polecil nam tez krople dicoflor
aurelka - taka tesciowa to skarb - ja nie pamietam juz jak to jest przespac 7 godzin
ja kapie co 2-3 dni, maly ma fajna skoreke wiec chyba nie brakuje mu kapiulek, ma stroj nocny pajacyk + body
z krotkim rekawem i stroj dzienny body z dlugim rekawem + spodnie lub spioszki
cprzy przebraniu przemywam go mokrym wacikiem
4maglen - ja tendencyjnie polecam iolejek emolium na ciemieniuszke - probowalam i oliwka i mustella i nic , stosuje emolient od 2 tygodni i schodzi - ale moj maly lubi emolienty
basia - kolega moj powiedzial - dwojka dzieci ponizej 2 lat i zapominasz znaczenie slowa wyspalem sie
betiks - echh kawa z ekspressu - zazdroszcze
adgama85 - jak tam z waszym wyginaniem, my cwiczymy ale efektow nie widac, powodzenia z katarkiem
ankka fajnie ze wam przelozyli szczepienia, -
majja - nasza lekarka mowila ze jezeli 3 dnia na mm nie ma to nalezy pomagac czopkiem
nathani , wiolka zdrowka zycze
ja chyba powoli sie sypie - najpierw łokiec, dwa dni temu zapalenie ucha + dzisiaj gardlo i cieknie mi z nosa. masakra maly na razie sie trzyma.
jak czytam ile wasze jedza to moj je jak ptaszek - 2x150 mm a potem tylko piers ,jak zciagam to max 100 ale podobno jak dziecko nie placze to znsczy ze sie najada - mam nadzieje, nie zapisuje ile je bo i tak najczesciej jest na cycku - ja chce karmic do 6 miesiecy zobaczymy - moje piersi juz sa straszne takie "luzne"
co do spania to w dzien spi najwyzej 30 minut - chyba ze spi przy cycu to i 2,5 wytrzyma, podobno chodzi o nos - jak niemowlak spi przy kims to ma cieply noc i dlatego spi dluzej w 1 fazie snu