Noukie
Majowa mama 2007
Neska ja nawet nie wiedzialam, ze sa rozne wartosci tej vit D, u nas tylko jedna dostepna;-)
Nathani zdroweczka
, czekam na fotke ( juz luknelam);-), starszak dzis juz ok, takze nie wiem co mu bylo wczoraj
cale szczescie, ze wydobrzal bo w piatek maja przedstawienie dla rodzicow;-)
Wiolka zlecialo zlecialo
, pewnie w tygodniu bedzie ciezej zajrzec, ale pracuje cztery dni w tygodniu takze mam zawsze dluzszy weekend to sobie wtedy na bb posiedze, tym bardziej, ze wtedy tez nie mam M bo pracuje;-)
Co do tych ubranek jeszcze to samo body wydaje mi sie dla mojego Milo ze za malo
u mnie tez 22 stopni w domu, ale jakos mi sie wydaje za chlodno
latem co innego oczywiscie;-)
Nathani zdroweczka
, czekam na fotke ( juz luknelam);-), starszak dzis juz ok, takze nie wiem co mu bylo wczoraj
cale szczescie, ze wydobrzal bo w piatek maja przedstawienie dla rodzicow;-)Wiolka zlecialo zlecialo
, pewnie w tygodniu bedzie ciezej zajrzec, ale pracuje cztery dni w tygodniu takze mam zawsze dluzszy weekend to sobie wtedy na bb posiedze, tym bardziej, ze wtedy tez nie mam M bo pracuje;-)Co do tych ubranek jeszcze to samo body wydaje mi sie dla mojego Milo ze za malo
u mnie tez 22 stopni w domu, ale jakos mi sie wydaje za chlodno
latem co innego oczywiscie;-)
Ostatnia edycja:
ja fridy do ust nie wezmę, mam nadzieję że do tego się przekonam...
Możliwe że jeszcze koło 21 się obudzi, ale raczej do północy minimum pośpi. Chyba nadmiar świeżego, mroźnego powietrza ją tak dziś powalił, bo łaziłyśmy długo koło południa