reklama

Mamuski z Ennis

Gastone wielka prosba...czy moglabys zapytac meza o jakis bezplatny program z ramkami do zdjec??wiesz..takie gadzety na nk a tak serio chce sama zrobic mamie na 40 ur kartke z nami na niej ale potrzbuje do tego gadzetow.

Witam, witam.Mezu po bulkipojechal a ja korzystam z okazji :-D i w sekrecie sie witam.
Megan moj maz niema pojecia o takich programkach bo on uywa tylko photoshopa .Ja sama sukam cos fajnego zeby takie miszmasze robic.Narazie korzystam z programu online http://www.picnik.com/ Mam tez photo scape, zciagnelm z internetu ale jeszcze go nie rozpracowalam.Milej niedzieli zycze.

reklama
no i Sylwia brawo!!!
ja jestem za jak najszybszym przebijaniem uszu corcia dzieki temu nie pamietaja bolu i nie babrza sie tak jak starszym dziecia ktore nie uwazaja przy rozbieraniu(ja sobie prawie wyrwalam kolczyk zdejmujac koszulke na wf).

tylko Sylwciu czesto przemywaj nawet kilka razy dziennie i przez pierwszy czas wyjmuj jak najczesciej i przemywaj tez kolczyk...Susi sie babralo tylko jedno ucho ale nie bylo tak zle chyba z 2 tyg miala zaropiale a teraz ma lepsze dziurki niz jej mama

A tak na chwile zajrzalam.Dzis nie nie gotuje, mz po pizze pojechal , robie sernik na zimno z truskawkami,przede mna maraton folmowy i dobre zarelko.A dziecie w kime poszlo i znajac mojego synka nie wstanie przez 3 godziny wiec luuuuzik..

a ja dopiero zjechalam do domku!
bylismy na gardzie i.....GASTONE forma na paszporty podpisana przez gardiana ktory powiedzial ze sie starszej i mlodszej nalezy bo jestem tu 3 lata i 7 miesiecy mimo ze zuzka sie urodzila wczesniej niz mi uplynely 3 lata to i tak dostane bo sie staram po uplywie swoich 3 lat i dzieci byly rodzone w irl.
pozniej poszlismy do parku zuzka sie troche wybiegala a my spotkalismy Marysie z forum limerickiego (znamy sie osobiscie) brzuszek ma wielki jak nie wiem co i zostal Jej miesiac do porodu.
sama namowilam Ja do dolaczenia do forum mamy z limerick ale jakos mowi ze nie moze sie tam odnalezc wiec...zaprosilam Ja do nas zobaczymy czy sie odezwie??!!
ja ide sie polozyc jezeli dzieci mi na to pozwola

No, no dobrze ze tu zajrzałam. Widze ze Magda już zdarzyła o wszystkim poinformować. :-)
Tak a propos obróbki zdjęć, robienia fajnych kalendarzy i takich tam podobnych pier... to ja używam programu PhotoImpact - jest bardzo prosty w obsłudze i posiada dużo funkcji. Wpiszcie sobie w wyszukiwarkach PhotoImpact X3 - to najnowsza wersja - a jak znajdziecie to wersja 30 albo 60 dniowa (nie pamiętam) jest za darmo, mozecie sobie sprawdzic czy wam ten program odpowiada. A jak wam sie spodoba to potem musicie poprosić jakąś dobra duszyczkę o ściągniecie kraka żeby nie trzeba było go kupować. Tego już nie wiem jak sie robi :(.
Pozdrawiam
SSZep1.png

A witam nowa kolezanke.
Megan ja niedowiarek jestem wiec paszport chyba musze na wlasne oczy zobaczyc hihhihih A takpowanie Nie wiem ,moze faktycznie sie myle i istnieje cos takiego jak naturalizacja, jesli drugie dziecko urodzilo sie w irl.
W kazdym razie Megan zapomnij juz o tym ,jesli dostaniesz paszport to fajnie, wszystko wtedy bedzie latwiejsze.Ja musze teraz zlozyc wniosek bo juz sie malemu paszport konczy.

Gastone....ja wiesz ze nie po to zeby wojne znowu robic tylko mowilam ze dam znac jak sie dowiem...jak przyjda poczta zrobie zdjecie hehehe
A my sie chyba zle zrozumialysmy bo moje obie cory urodzily sie tu!!!!tylko Suzi przed uplywem 3 lat mojego pobytu tutaj.

Marysia dziekuej za namiary na program wieczorkiem usiade i zobacze co to za cudo..A i ja gadula jestem dlatego juz wygadalam ze zamierzasz do nas dolaczyc!!

Jejku Marysia jesteś wielka (i wcale nie chodzi mi tu o Twoj wielgachny brzuch)...ten program do zdjec jest poprostu rewelka no nie liczac tego ze nie ma sie w tej wersji probnej do wszystkich dodatkow dostepu ale i tak rewelacja taka ze ahhhh
i kartke jutro dla mamy stworze na Jej 40 urodziny!!!bedzie piekna.
a teraz dziewczynki do kapieli i do wyrka!!jutro jeszcze troche bieganiny!!
dobrej nocki kolorowych snow
ja jutro tez z doskoku bo mam Ksiecia w domu

hurrrrra pierwsza! Witam kobitki i spadam na sniadanko a potem do Limericku lozka ogladac.No i mezowisponiony prezent kupic,bo chcial kolejny zegarek (to juz 4?) ale powiedzil ze sam sobie wybierze wiec nie musialam sie glowic ihi Megan mowiz eprogramik fajny? Sama musze zajrzec!

reklama
Dzien dobry i ja sie witam!
Gastone a moze mala kawka??
lece na sniadanko i na poczte bo chyba obraczki przyszly i caly weekend tylko o tym myslalam co to za paczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry