sylwisko22
Fanka BB :)
To jeszcze jaa wy to mi smaka robicie megan ciasta gastone lody a ja twardo sie trzymam zero slodyczy a tiramisu w szafce sobie lezy...ach dobrej nocki kobietki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak zwylke ostatnia na posterunku.
masz racje Gastone dopadl mnie maly dol!ale jutro mam ksiecia przy sobie wiec mi przejdzie!a co do suwaczka moze sie uda nam obu?
milej przeprowadzki szybko zalatwiaj neta bo my bedziemy tesknic!
swoja droga...dzisiaj mam dzien szczerosci do bolu!moze niektore mamy sie obraza,ale...wiesz Gastone ze ja za Toba nigdy nie przepadalam a tu sie okazuje ze Ty kawal swietnej babki jestes!hmmm pierwsze wrazenie mnie zmylilo....
mam nadzieje ze sie nie obrazisz hehehe
dobrej nocki ja bede jeszcze zagladac

No coz 

dzien dobry!!!!
hura!!!!
moje dziecie wrocilo do zycia!goraczka spadla!jestem najszczesliwsza mama na swiecie!
znowu mi sie snilo ze jestem w ciazy z 5 raczkami!musze zobaczyc w senniku co to znaczy?
milego dzionka dziewczynki
Ja czasem mysle ze fajnie by bylo miec taka sama dwojke, tylko ze jak pomysle przez co trzeba przejc na poczatku
a w dodatku brak pomocy ciotek, babc itp bo tutaj jestemy skazane na siebie to juz nie mysle 

meżolek zabronił mi klikać z Wami, facet jest zazdrosny-hyba

klikam jag go nie ma, bo złości się na mnie chłopina, że siedze przy kompie całe dnie, a jak wraca w nocy i chce.;-).... to ja oczywiście jestem znęczona

a ostatnio nie ma mnie w domu, codziennie gdzieś jezdzimy, a od piątku meżuś ma wolne a my nadal niewiemy gdzie chcemy jechac