A juz myslalam, ze wszystkie mamy sie powykruszaly 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a wiesz ze zapomnialam o tym watkuA juz myslalam, ze wszystkie mamy sie powykruszaly![]()
az mi glupio
nie słyszałamJa jestem stala bywalczynia wizazu. Tu dopiero sie rozgladam
Ale tam nie ma mamus piotrkowskich :-(
Na naszym watku przybywa srednio 20 stron dziennie, ostatnio juz nie zagladam bo musialabym nic nie robic 

Na razie to skromne grono 
ok.ja bede te pozniej lub popoludniuWizaz to dopiero tetni zyciemNa naszym watku przybywa srednio 20 stron dziennie, ostatnio juz nie zagladam bo musialabym nic nie robic
Odchowalnia - Forum Wizaz.pl
Jestem Ania, mam 25 lat i mam 6-miesieczna coreczke Julie
Babcia do nas przyszla wiec zajrze pozniej. Tylko nie zapomnij o watkuNa razie to skromne grono
![]()