reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
pierwsza!!!!!!!!!!!!!:-D
To już recydywa....

O nie, moje drogie, o nie... "niedouczona" i "nieżyciowa" to ja byłam wczoraj. Dziś już wszystko jest na miejscu- pampersy w lodówce, a jedzenie na balkonie....:-p ;-) :-D ;-) :-p :-D
A tak poważnie, to wyjęłam jedne i drugie kropelki bo na ulotce pisze "Przechowywać do 25 stopni" No ja takiej temperatury w domu nie mam...:-)

Justa- Liwuśnik cudny. Widzę, że lubi makaronik.... A pozycja do spania..:-D

Diablica- Twój Olo to juz kawaler... może pora na rodzeństwo?:-)

Baśka- JESTEŚ!!!!! Mam nadzieję, że wróciłas już na stałe. :tak: :tak: :tak:
Kamilek rośnie jak na drożdżach. Ile już waży?

Anian- no nie bądź taka i wklej sukienkę.....:tak:

Dziś jadę po Darię, więc trochę ode mnie odpoczniecie...
Miłej soboty i niedzieli!!!!

Karolcia dziękuje za wszystkie GRATKI i miłe słówka :-) :-) :-)

Dzisiejsza nocka znowu nieciekawa, Karolinka chyba sobie przypomniała o cycu i robi jakiś bunt, już sama nie wiem, przed 23 się obudziła, płakała, mleka z butli nie chciała. Czyściłam jej nosek i próbowałam uspać, w pewnym momencie była już taka rozbudzona że zaczęła się bawić jak w dzień, raczkować chodzić, w końcu o 0.30 dała się przekonać do wypicia mleka i zasnęła. Spała do prawie 5 i znowu wrzask. Znowu mleka nie chciała, odkręciłam i dałam jej powąchać i w końcu dała się namówić na mleko i spała do 9.
Więc chyba oprócz kataru przechodzi jeszcze jakiś bunt:baffled:

Justynka Liwia słodziutka, a te fotki z randki bombowe :tak: My może za niedługo będziemy robić takie randkowe fotki z Baską :-D

Oliwka słyszałam wczoraj o tym noworodku!!! Normalnie nie wiem co bym zrobiła takiej mamuśce :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Diabliczko masz ślicznego synka, a jeśli chcesz drugą dzidzię to do roboty;-) Ja jak zaszłam w ciążę to przede wszystkim tak jak TY (i zapewne każda przyszła mama) marzyłam żeby dziecko było zdrowe, a drugim moim skrytym marzeniem była córeczka, no i się to spełniło:tak: Tobie również tego życzę!

Mokkate najlepiej przeczytać ulotkę ;-) :-D Wynika z tego, że ja dobrze pamiętałam i w upały go do lodówki chowałam:-) Ale mi się rymło :-D

Mokatte - Kamilek 09.02 ważył 7600 gr. Ładnie przybiera na samym cycu ale od dwóch tygodni daję mu jeszcze zupkę, deserek i kaszkę od 4 dni ale niecodziennie wszystko podaję tylko jednego dnia to a drugiego co innego. Musiałam coś wprowadzić bo w poniedziałek idę do pracy a mały musi coś jeść bo mojego mleka odciągniętego z butelki nie chce jest wierny cycusiowi ;-) Natomiast jak daje mu zupke to ją wcina równo (pół słoiczka) nawet szpinak z ziemniaczkami mu smakuje a deserki to też zje (pół słoiczka) Jestem zadowolona że zje wszystko co mu daję ale jednak z butelki mleka nie wypije nie ma mowy.

Kubusiowa- gdzie fotka Kubusia w nowej fryzurze??:confused: :confused: :confused:

:-) No to witam:-)

Iza, ale nocna jazda...;-)

baska fajnie, że jesteś. A Kamilek to duży chłopak.;-)

Mokkate niedoczytałam, gdzie wysłałaś swoją pociechę:confused:

Ja roszyfrowałam nocna pobudki...świat chcą zobaczyć górne trójeczki:-) Już zakupiłam granulki, bo nie chcę jej faszerować przeciwbólowym syropkiem.
Ale dziś w nocy...najpierw pobudka ok.23:30 (tulenie pomogło) potem o 2 ryk nieziemski...dałam syropek i spała do 5:30. Flaszeczka i .... po co ma spać:confused: ale jakoś ją przekonałam i spała do 8:38:-) Efekt: nie chce mi teraz spać....ale siedzi włóżeczku i się bawi:-)
Zdjęcia sukienki wkleję wieczorkiem.
Miłej soboty:-)

Kubusiowa- gdzie fotka Kubusia w nowej fryzurze??:confused: :confused: :confused:

a gdzie fotka Basi w nowej fryzurze ???? Izka nam tu wszystko doniosła ;-)

a u nas popłoch w domu bo teście wyjeżdzają i sie pakują dzis stwierdzili ok 11 ze wyjeżdzają na tydzień do rodzęnstwa Pawła w Niemczech :eek:

reklama
Do góry