reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No dobra coś ja też napisze :cool2::-p

Właśnie sącze piwko tyskie :-) i czytam co tak tutaj skrobbiecie ciekawego :-D Karlam ty tu nie gadaj głupot tylko pisz dużo ;-) No i fajnie by było tak jak pisze NASZA kochana luczynka :-p pokaż jakieś wasze foteczki ;-) Chętnie cię poznamy i już włanczamy do naszego zgranego grona ;-) A mokkate ty to pewnie zjarana jesteś na mulatke ? :tak::-D Pewnie cie nie poznam jak zobacze ;-) Sandros a za ciebie kochana juz trzymam mocno KCIUKASKI!!! Karolina a ty wychoć ciotka z ukrycia :-D:-D:-D a gdzie sie podziewa nasza kochana mmm??????????? Ja jutro prawdopodobnie jade z moim Radziem do Opola do znajomych i wrucimy w Niedziele ;-) Szykuje sie tam mała imprezka hehe:tak::-D A jedziemy bez dziewczynek:-p:cool2:

Tak wiec mówie juz dowidzenia i dobranoc ;-) a foteczki mojs kochana luczynko wstawie następnym razem bo teraz nie mam juz siły ;-)

reklama
Martaglo - w k-cach na ttw opex jest w firmie, w której pracujęduży wybór lub w drugi punkcie w chorzowie obok media marktu.

a ja jestem załamana.

Ponieważ dziś sobota i wszystkie pewnie gdzieś wybyłyście witam sie jako pierwsza...druga...i trzecia....
I przyznaję sobie złoto, srebro, brąz.......:-p:-p:-p;-)
Chyba , że się mylę....:-D;-)

Karlam- a może odświeżysz nieco nasza pamięć i napiszesz o co chodziło?:tak:

Kaśka- nie zadręczaj się!!!! Nie ma w tym wszystkim Twojej winy. Nawet nie jechałaś w tym aucie.

Martaglo- bardzo się cieszę, że się tak rozpisałaś. Aż trzy posty...no, no, no...;-):-p;-):-p
A byłaś w OBI zobaczyć brodziki (tylko nie wiem co tam mają)?
I może zadzwoń do Agaty zapytać o te meble, tam jest dość duzy wybór.

Sandros- trzymam kciuki z całych sił. Nawet obiadu dziś nie ugotuję...:tak:;-)Więc daj znać, kiedy mogę puścić.:-)

Czarnulko- bez obaw, nie jestem tak mocno opalona, bo używałam kremów z filtrem 25:-) Udanej imprezy....

Ciekawe czy Justyna zapakowała kremy do opalania, bo mówili dziś w radiu, że w połowie drugiego tygodnia ma nad Chorwację napłynąć powietrze znad Sahary.... :tak::sorry2:

Do "poczytania":blink:

haaa i tu Cię mam Mokkatko !!! jestem więc odbieram Ci sreberkooo!!!!:-p:-p:-p:-p ...
kurczee ale dzisiaj wiejeeee, normalnie chyba jakies okropniaste burze wookoło nas krążą ...czuję się chocbym była gdzies nad morzem i jest sztormik...lekkii nooo...ale mam bujną wyobraźnię...:-D:-D:-D
a Czarnulka to chyba na jakis koncercik się wybiera do Opola...a ja chciałabym byc na koncercie poświeconym Krajewskiemu...lubie jego taką romantyczną nostalgię...;-):wink:
Pozdrowionka i miłego weekendziku dla wszystkich:-):-):-)

a ja z moim męzulkiem mamy dziś 3latka3miesiące3tygodnie3dni małżeństwa...ale ten czas leci...:blink::blink::blink::blink:
a Justi na jak długo pojechała do chorwacji...jejuuu ja kocham chorwację, chorwatow i wogole całe bałkany są przecudne...bylismy na długi weekend majowy i nie chciało mi się z tamtąd wracać...te cudowne białe skaliste zbocza górskie schodzące do morza...echhh....moglabym się tam przeprowadzic..:-):-):-)

Ej..no...Trysiu.... a już tak wygodnie się rozsiadłam na podium...:-D;-)
Kto zabiera brąz?

Wszytkiego naj z okazji takiej trójkowej rocznicy...:blink:

Justa pojechała na dwa tygodnie, o ile mnie pamięć nie zawodzi....:laugh2:(w moim zaawansowanym wieku wszystko możliwe... ;-))

Nie znam Chorwacji, ale domyślam się , że jest tam pięknie...:cool2:

Kto zabiera brąz?

J A :-):-):-)

tym pytaniem zmobilizowałaś mnie Kasiu:-)

a pisać nie mam o czym, bo i czasu brak

U nas już popadało więc może popołudniu wybędziemy z Młodą w świat.Od wczoraj u mnie w mieście się świętuje (dzięku temu Patucha wczoraj poszła spać o 21:40) i dziś wybieramy się z Młodą na imprezkę:-p Jak się jej wczoraj zapytałam czy idziemy na koncert Closterkeler to mi odpowiedziała....TAK:cool:

sandros, i jak tam mozna już coś zrobić w domku :confused::confused::confused: czy mam dalej trzymać kciuki:-D

czarnulka udanego wypadu:happy:

Miłej soboty:cool2:

Hej Babeczki!!!!

Przekazuje wiadomość od Kubusiowej, ze żyje ale nie ma czasu i postara skrobnąć coś na koniec tygodnia.

U Izy też wszystko ok od rana jest z małą a po 16 jest jej tata. Podobno jej R. jest zadowolony z pracy w Holandii i zostanie tam dłuzej.

A u nas po staremu. Codziennie do pracy a po pracy dom. W tym tygodniu była teściowa wiec mąż robil na rano i więcej spędziliśmy czasu razem choć i tak wykorzystałam to, ze tesciowa była i umyłam wszystkie po kolei okna i firanki poprałam a mąż umył cały balkon (mamy w panelach).

Trysiu - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNEJ ROCZNICY ŚLUBU my będziemy mieć 3 lata w sierpniu :-D:laugh2:

justyna - czekamy tu na ciebie....wypoczywaj....i wklejaj potem fotki....

luczynka - fajnie, że tu też zagościłaś na dłużej :-);-):-D:laugh2:

majkam - a gdzie mieszkasz za granicą??? Czy coś mi umkło:confused::confused::confused::confused:

karlam - :sorry: a jakie pytanko kiedyś zadałaś co wszystkie to olałyśmy :sorry::sorry::sorry: ja zwykle czytam wszystko dokładnie i nic mi sie nie kojarzy :-(

Wkleje fotki mojego kibica :-);-):tak::-D

Witam,

Bardzo Wam dziekuje za kciui, mam nadzieje, ze mimo wszystko zjadlysci obiad i jakis porzadek tez udalo Wam sie zrobic - egzamin poszedl calkiem dobrze.
Jeszcze raz bardzo dziekuje - jutro napisze wiekszego posta, bo dzis czeka mnie jeszcze porzadek, zakupy, a Rafal wyyl na imprezke...

Pozdrawiam,

reklama
Pisalam o MIsku ze zasnal mi podczas jedzenia a mialam z nim wyjsc i nie wiedzialm co robic, czy pozwolic mu spac czy obudzic i ubrac i wyjsc :-( czasami mi robi takie niespodzianki a ja nie wiem jak na to zareagowac zeby go nie rozzloscic bo on straszny nerwus :-( , potem pytalam jaka u Was pogoda bo nie wiedzialam czy bedzie padac czy nie :-)

Do góry