sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
u nas tez nadal biegunka, nadodatek wiki nie chce jesc, on by chcial cos czeo teraz nie moze ehhh ... dzisiaj kupka juz byla normalnego koloru ale apach nadal jest nie ten !!!! no i nie byla stalej konsystencji .... jutro do lekarza pedze.
Maly dostaje smekte do picia tzn ja go poje bo on nie chce tego swinstwa pic, nifuroksazyd tez dostaje.
Zdrowka dla maluszka

co lekarz to inny sposób na biegunkę!! Byliśmy wczoraj na pogotowiu, bo już miałam tego dosyć, niby stan ogólny dobry,bo i Maćko nie ma gorączki,głodny jak wilk mi chodzi po domu, a ja mu dać nie mogę tego co by chciał:-(ale...no właśnie to ale...wczorajsze kupki mnie wystraszyły bo znou zrobiły się wodniste...wczoraj na pogotowiu lekarz dał mi kilka ważnych rad no i jednoczesnie zaprzeczył tej diecie lekarki ktora mówiła, że ma jeść wszystko...ŚCISŁA DIETA czyli kleiki + sucharki i herbatka ewentualnie odgazowana cola no i smecta,ktorej nie podawałam bo lekarka powiedziała żeby nie podawać... ale smecte podawać na dwie godziny po posiłku i po smeccie 2h przerwy...no i nie rozcieńczona na pół szklanki tylko w kilku łyżkach i popić dużą ilością herbatki lub wody.No i zarządził tzw "przerwę wodną" czyli miał nic nie jeść od godziny 16 wczoraj do dzisiejszego ranka jak wstanie.Niestety musiałam podać dziabągowi kleik bo juz mi płakał o jedzenie :-