• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A tu znowu cisza :-)
My już zakupiliśmy chomika.
Pan Wazowski się oswaja :-) A jutro planujemy wypad do ZOO, bo obiecujemy Oskarowi już od jakiegoś czasu, ale pogody nie było.

Kasia - człowiek całe życie się uczy ;-)
Bodzia ty nie myśl za dużo !!! (Wiesz co mam na myśli...). Pisz jak najczęściej.

reklama
Padam na pyszczek i dzisiaj nie miałam czasu na myślenie:-D Nalatałama się troche, Lolo zrobił w sklepie i potem przed taki pokaz, że głowa mała. Pierwszy raz mu sie to zdażyło ale ja byłam twarda i nie zwracałam na niego uwagi, tylko go za ręke trzymałam co by sie pod auto nie władował.
Niedobrze mi, ale jak mówi moja mama w Twoim stanie to dobrze ja Ci niedobrze;-)
O Zoo też chcem, póki jeszcze si ę moge ruszać ale jutro w Zabrzu targi AGD
PARTNER, a, że mój szanowny tam pracuje to idziemy. A potem pan małżonek idzie na impreze o 20, wstęp za okazaniem zaproszenia, zaproszenie bez osoby towarzyszącej...Ale ja bym i tak nie szła aon niech idzie w końcu to impreza pracowa, a, że jego rodzice pracują w tej samej firmie to będą go mieli na oku hihihihiiiii.

Ostatnia edycja:
Ja też się melduję.
W pracy zawrót głowy, mamy zmianę ustawy i pełne ręce roboty.
W sobotę byliśmy w Krakowie (swoją drogą ja pierwszy raz) i było bosko, trafiliśmy na jakiś festiwal smoków i Oskar był zachwycony.
Salik co tam ? :-D
Bodzinka i bardzo dobrze, ze nie zwracałaś uwagi, to chyba najlepszy sposób na takie histerie. No chyba, ze ma powód, w co jednak wątpię. Jak się czujesz ?

baśka mam nadzieje...A jak znosisz te upały??? JA wychodze albo rano albo po południu...A pewnie jakby nie potrzeba wyprowadzenia Potworka to bym sobie siedziała w domku gdzie mi chlodno i przyjemnie a słoneczko delikatnie zagląda w okna...JA CHCE GRUDZIEŃ!!!

Bodzinka - jakoś znoszę te upały a chodzę codziennie do pracy a w pokoju mamy duchotę ale co zrobić... Nie narzekam na pogode wolę taką niż te deszcze i zimno co było...

Hej! I ja się melduję :-). Dawno mnie tu nie było, ale czasem Was podczytuję ;-). Siedzę sobie przy komputerze i słucham koncertu Lady Pank który jest tu niedaleko :-D.

Basia to już prawie połowa ciąży :tak:szok jak ten czas szybko leci, na kiedy masz termin:confused:

My na razie remontujemy jedno mieszkanko i mieszkamy obecnie już czwarty tydzień z teściową, kilka dni był koszmar ale teraz już jest ok. Oby ten remont szybko się skończył, potem zabieramy się za drugie mieszkanko, to w którym teraz mieszkamy, ale to już stopniowo :cool2:.
Na wczasy postanowiliśmy nie jechać ale może na parę dni gdzieś wyskoczymy. Urlop już niedługo :cool2:.

Mama Boo wysłałam CI wiadomość :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iza - to prawda już półowka niedługo bo niby 20 tydzień to połowkowe. termin hmm... kiedy to sama niewiem bo z OM wychodzi 05.11. ale mam mieć cc więc bedzie to jakiś dzień października. Mam nadzieję, że lekarz nie zmieni zdania i nie kaze mi rodzić SN. Gdzie kupiliście teściowej mieszkanko???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry