Hi hi hi,do którego wieku dzieci wpisujemy na liste? Bo chochliki to są juz stare diableta.Maciek bedzie mial we wrzesniu 16 lat(rocznik 90) a Małgosia w maju 14(92).A za kilka dni bedę ciocą-babcią....bo moja siostrzenica wreszcie się rozmnoży! to jej pierwsze dziecko,zawsze myslalam,że to ja najpoźniej w tej rodzinie rodziłam a ona mnie jeszcze przescignęła.jakby nie patrzeć będzie to jej pierwsze dziecko a ma w tym roku 35 lat.....
A w Mikołowie to ja mam koleżankę....Jolę :-))pracuje jako położna:-))
a teraz zmykam po moje dzieci. dziś piatek,to zawsze najbardziej zawirowany dzień tygodnia.Syn ma spotkania przed bierzmowaniem,zbiórke harcerską,teraz jest na kółku muzycznym w szkole jeszcze,a potem jadą do swojego taty,bo piątki to jego dzień;-))(tzn.piątkowe wieczory)
Ja dziś do pracy na noc niestety.....rano jak wrócę to młodego na basen trzeba zawieźć,córcia ma iść wybierać okularki(następny wydatek)....pewnie nie bedę miala kiedy pospac po pracy.A obiad kto zrobi???????????????????????
Moje szczęście w każą właściwie sobote pracuje.....może po południu pojedziemy sobie na łyżwy.....
Chcialabym już iść na emeryturę...................