Ewcik jak na razie przeczytałam tylko I rozdział i do tej pory nie widze tam nic drastycznego, nie wiem jak będzie w dalszej części książki. Na razie dowiedziałam się że moje dziecko jest Średniaczkiem i troszkę Aniołkiem :-) (zrobiłam ten test
) no i dowiedziałam się że trzeba dużo z dzieckiem rozmawiać, ale to wiedziałam już wcześniej ;-) Utwierdziłam się też w przekonaniu że każde dziecko jest inne i ma swoją indywidualną osobowość i trzeba się nauczyć odczytywać jego zachowania
Myśle że po przeczytaniu tej książki jednak trochę inaczej będę mimo wszystko patrzeć na Karolinkę.
A tą gazetkę to fajnie że tak długo dostajesz
ja ją sobie jutro poczytam, przede wszystkim zobaczę czy to na pewno to samo
Kaśka chyba nic nie przegapiłaś, po prostu Kubusiowa zaprasza do siebie, ale nie pamiętam czy wszystkie czy tylko Karolinne i Mokkate ;-)
Spadam do wyrka bo po ciężkiej poprzedniej nocce to chyba powinnam, w dodatku jakieś choróbsko się do mnie przyczepiło
Dobranoc!

A tą gazetkę to fajnie że tak długo dostajesz

Kaśka chyba nic nie przegapiłaś, po prostu Kubusiowa zaprasza do siebie, ale nie pamiętam czy wszystkie czy tylko Karolinne i Mokkate ;-)
Spadam do wyrka bo po ciężkiej poprzedniej nocce to chyba powinnam, w dodatku jakieś choróbsko się do mnie przyczepiło

Dobranoc!