reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
Witam nową mamusie mandaryne:tak:;-)ja jestem z Wodzisławia a z rybnika nie ma nikogo ,luszczynka jest z Ochojca ,kubusiowa i ewcik z żor a reszta dziewczyn z zagłębia:-) czekamy na jakieś fotki i napisz coą o sobie?;-)
ewcik też bym chciała zrobić sobie takie paznokcie ile dałaś ża nie.Wcale ci nie zazdroszcze powrotu do pracy:no:
może diś zajrzy baśka:-(
izuniu to masz małego śpioszkaa ,całuski dla Karolki :-)
Pa Pa miłej niedzieli;-)

reklama
Oliwka29 dzięki, również całuski dla Oliwki!!! Karolinka właśnie zasnęła po kaszce ciekawe jak dlugo pośpi :confused:

A Basia ma jakieś problemy z zalogowaniem się, jak jej się uda to wklei fotki Kamilka :tak: Ja już widziałam, śliczny jest, aż mi łezki stanęły. Fajne ma włoski :happy:

WITAMY CIE "MANDARYNA" moze jakies foteczki nam pokazesz ????

Oliwka to moja kumpela mi robi i naprawde swietnie i dlugo sie trzymaja , co 3 tyg ide uzupleniac a ogolnie tipsy tak 6 miesiecy nosze.Za załozenie bierez "jak dla mnie " 40zł:-)

Hej dziewczyny.

Wpadlam się tylko przywitać. W domku jesteśmy już od piątku. Czujemy się dobrze ale jak widać mało mam czasu bo mały prawie ciągle przy cycku :-) ;-) :tak:

Mam problem z wstawieniem suwaczka jak opanuję to napiszę coś więcej.

Dziękuję za to, że bylyście ze mną nie dam rady nadrobić tych postów które naprodukowałyście kiedy mnie nie bylo a więc narazie niewiem co tam pisałyście i nie jestem w temacie ;-)

witam :-)

Wpadłam sie przywitać bo jakoś czasu mi ostatnio brakuje:-( i jeszcze do tego wszystkiego przypałetała sie po długiej przerwie @ i kipsko sie czuje jak zwykle przy jej obecności:wściekła/y:
My jestesmy po wczorajszej imprezce ale ja jakos bez humorku:zawstydzona/y: :-(
Ale ogólnie fajnie było Kuba był oszołomiony ilościa nowych twarzy:szok: :nerd: ;-). Dzisiaj niestety dalsze malowanie trudno ale nawet w niedzile bo inaczej bedzie to trwać wiecznie:dry:

witam nową mamsię "MANDARYNKA" jestem z Żor ale to niedaleko a w Rybniku pracuję (narazie urlop wychowawczy) napisz co ś o Was i wklej fotki dla zapoznania się z twarzami:tak: :-)

baska - witamy !!!!!!!!!!!!:-) :tak: jak bedziesz miec juz jakis czas to wklej foteczki z Kamilkiem i napisz coś o nim:happy: bo jestem strasznie ciekawa co u was słychać:confused: :tak: całuski:-)

Ewcik - to juz chyba koniec większych imprez ale własnie wczoraj Jarka kuzyn oswiadczył że chyba w następnym roku bedzie weselicho, w tym roku sie zaręczył i chcieli w 2008 ale chyba przyspieszą bo jakos im sie dłuży :tak: fajnie że zakupy sie udały i paznokcie odrazu humorek lepszy coooo:-) :tak: tylko troche psuje perspektywa powrotu do pracy:-( życze młych klientów:happy: grabka dla Filipka

My w tygodniu wybieramy sie na zakupy: fotelik samochodowy dla Kuby bo juz wyrasta z obecnego, ja chcę kupic sobie kozaki (oficerki) i może jakis fajny płaszczyk, moze do tego jakąś fajna kiecke i sweterek :tak: zobaczymy Jarek tez musi kupić buty i chce jakis golf i swetr czyli przed nami do wydania spora kasa no i nie wspomne o potrzebach Kuby :confused: :tak: może jakis skok na bank:szok: ;-)

iza - miłego spacerki z super spiszkiem i aniołkiem w jednym:laugh2: :-D

oliwka - w piatek zrobiłam pizze wyszła rewelka mniam:tak: :-) podniebienie zaspokojone:happy:

miłego dnia

Cześć dziewczynki - ja tylko przywitać się chciałam i wkleić nowe fotusie :-)
Ewcik to widzę, że nie jestem sama z tym przynoszeniem Oskara do łóżka. A rzeczywiście - dresik z Auchana - słodko w nim wygląda :-) .
Czas leci - ja jeszcze niedawno na porodówce leżałam a OZIk taki duży.
Z resztą Ty też pewnie masz Filipka przed oczami ja był malutki a tu już taki chłopak duży.
Kubusiowa fajnie, ze imprezka się udała. A taki skok na bank to chyba każdemu by się przydał :-) Jeszcze teraz jak idzie zima - to my mamy cała garderobę do wymienienia. Mama R. kupiła wczoraj Małemu kurtkę na zimę, ale i tyak musimy jeszcze kupić kombinezon, bo jak bęziemy robili wypad na sanki to będzie mu zimno jak dupką ujedzie po śiegu :-) .
Mandarynka witam nową mamusię ! Napisz coś o sobie. Ja jestem z Katowic. No i wklej moze kilka fotek Ani, bo mimo, ze na suwaczku już widać, ze jest śliczna to pewnie wszystkie chciałybyśmy ją "blizej" poznać :-)
Justynko wybacz przejęzyczenie - oczywiście, ze wiem, że Twoja córcia to Liwia a nie Oliwia :zawstydzona/y:
KArolinna pewnie odsypiasz zabwę, co ? Wklej jakieś foteczki.
Oto ja - już w lepszej formie ;-) i inne fotki

mamaboo - fotki ekstra maluszek rozkoszny i ty nowe image rewelacja :tak: :happy:

justynka - ja równiez cie witam po przerwie, całuski dla Liwi!:-) pisz co u was słychac

no to ja też wkleje fotki:
c504937d0a0b7d7a5ab2a7d8ad695b32,10,19,0.jpg

Kuba na ulubionej huśtawce

57805345f6b668bc6667c10a984396bc,10,19,0.jpg

reklama
wow mamo Kubusia fajna fryzurka no i ten kolor:yes::yes::yes:a i kubuś słodki jest a jaki zadowolony:happy:
mamaboo ten twój krasnalek jest świetny:tak::cool:
basiu witam cie serdecznie czekamy na foteczki i jak tam poród przebiegł,oczywiście jak znajdziesz czsu troche;-)całuski dla Kamilka:-)

Do góry