reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Hejka.

.baska ja też stawiam na to że j&j uczuliło,nie raz o tym słyszałam i Lence też wyskoczyło kilka krostek po ich oliwce i dlatego ja musiałam ją zużyć do końca;-).

.iza sto lat dla Karolci z okazji skończenia 9 miesięcy! i gratuluję nocy bez cycusiania:tak:.Zaraz napiszę ci jeszcze na maila:tak:.

.ewcik super ze już lepiej.

.sandros super z tym przedstawieniem z yamahy:-).A i gratuluję pracy! na pewno będzie ci się super pracowało:happy:,sama bym sobie chętnie popracowała jako recepcjonistka:cool2:,a możesz zdradzić w jakiej firmie będziesz pracować:confused:.

.katerina super ze Oliwier wraca do zdrowia ze słuchem!

.justynka i co tam wymyśliłaś na obiadek:confused:.

.anian :-D jeszcze możesz Patusię przekonać że puszczanie się jest niebezpieczne:laugh2:;-).

.kubusiowa kupiliście w końcu ta kreację na roczek dla Kubusia:confused:.

.Lecę bo mój kochany mężuś chce się dopchać do kompa:-p.

.Miłego wieczorku!.

Karolinna dzięki za życzonka dla mojej malutkiej :-) Fajny wiek dziś Lenka osiągnęła :-) :-D

A my na dzień babci i dziadka będziemy mieć kalendarze ze zdjęciem Karolci :-)
Karolinka ostatnio bardzo się zmienia, robi się bardziej "kumata" zaczęła ładnie bawić się grającymi zabawkami np. uczoną słuchaweczką, dziś nie mogłam się na nią napatrzeć.
Ciekawe jak minie nocka, czy znowu uda się bez karmienia:confused:

Idę na serialik :-)

Witam,

Ewcik duzo zdrowka dla Filipka

Karolina bede pracowala w kasynie.

Iza mam nadzieje, ze Karolinka juz bedzie zawsze dawal sie Wam wyspac.

Sonia byla dzis pierwszy dzien w przedszkolu - bardzo jej sie podobalo. Sama ladnie zjadla zupke, a drugie juz dawaly jej panie, bo Sonia nie przywykla do dwoch dan i juz pewnie nie bardzo chciala.
Ladnie sie bawila kloskami, potem lalkami i misiami. Ogladali tez jakas bajke.
Dzis dalismy ja tak na "probe", a od jutra juz bedzie nawet lezakwac. Dzis podobno tylko raz chwileczke poplakala. Mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych kryzysow.

Pozdrawiam,

Znalazłam chwilke by moc odpisac kazdej choc troche

Tak kosmetyki j&j bardzo czesto uczulaja , przekazano mi już to w szpitalu i do położnej srodowiskowej

Sandros powiedz i czy we wszytkich przedszkolach obowiazuje taki sam wiek 2,5. Jak dobrze kjarze to zazwyczaj jest 3 latak ale gdy dziecko jest samodzielne i wie kiedy chce siusiu i same potrafi to zrobic to mozna juz zapisac brzdaca. Super ze Twoja niunia jest zaklimatyzowała- zobaczysz jak sie jej spodoba to bedzie tylko mowila keidy znow tam pojdzie.

Sandros no to gratki ze prace zalapalas a godizny pracy masz chociaz fajne. Oj ja bym dala wsyztsko by pracowac na dwie zmiany

Mokkate ja mam w kuchni sprzet z indesita ( lodowke i piec) i naprawde szczerze jestem bardzo zadowolona.

Katerina skad jestes moze jakas fotka na poczatek????Witaj w gronie

Baska oilatum ma wsyztskie kosmetyi drogie ale naprawe sa rewelacyjne. ja do rou czasu uzywałam szampon i teraz prezrzucilam sie na z Nivea i powiem ci szczerze ze Oilatum lepszy. czasem czlowiek patrzy na zapach zy troche tanszy produkt ale zazwyczaj jest tak ze drozsze produkty sa lepsze.

Oliwka :-) :-) :-) odoczywaj jak najwiecej.ty swoja nieobecnosc bedziesz miała usprawiedliwona. ja tez na akzdej wizycie mialam usg i do konca bylo ok wiec glowa do dory i tak jak lekarz mowi duzo duzo odpoczywac ......a sama wiesz dla kogo to robisz:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry