reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna super masz brzuszek moj to byl ogromniasty bo przytyłam ponad 30 kg ale Ty widac tyjesz tylko w brzuszku ale Ci dobrze hehehe
A w ogole wiesz co bedziesz miec czy raczej nie chcesz wiedziec????
:) :) :)
pozdrawiam goraca
Miło mi że moge do Was dolończyc hehehe ;D

www.martynka1.smyki.pl

reklama
miza dzięki :) bardzo chciałabym wiedzieć co tam noszę :) usg mam 10 września i mam ogromną nadzieję że się dowiem !

i wchodziłam na Twoją stronkę,b. ładnie to wygląda i córunia bardzo ładna :)

Hej Ślązaczki!!

Mita- witaj, jeszcze nie zdążyłam Cię powitać ;)
Śliczne macie dzieciaczki, ja już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę moje maleńsdtwo na żywo, na razie podglądam je na USG i bardzo mnie to cieszy, chciałabym mieć swoje USG w domu i codziennie kontaktować się z moją kruszynką ;) :) ;D
Karolinna, śliczny brzuchalek, nie mogę doczekać się, aż mój się bardziej ujawni. Choć obawiam się, że mi to w tyłek idzie, zwłaszcza, że póki co, położenie miednicowe i mała się w porzek rozpycha. Mogłaby zmienić pozycję bo niedługo będę miała tyłej jak szafa trzydrzwiowa :-[ ::) Ale co tam, po porodzie dietka i ćwiczenia, jakoś będzie ;) Aha! a moja dzidzia na odpuście dostala "rozpustową" grzechotkę- na razie grzechoczę nię mojemu brzuchalkowi ;)
pozdrawiam mamusie, ich brzusie i dzieciaczki :) :) :) :) :)
czy u was też pada??? gdzie to lato???

Witam wszystkie slazaczki.

Jestem z Tychow i mam 10-miesieczna Sonie. Rozrabiara jakich malo.

Co do mojej ciazy to jakos przeszlo. Raz w 6 miesiacu Sonia pchala sie na swiat, ale ja powstrzymano. Urodzilam dzien po terminie - dobrze wyliczyli. Porod dobrze wspominam, ale w szpitalu byl akurat remont odzialu i to juz nie bylo mile.

Co do tesciowej, to raczej niemam obecnie zgrzytow, gorzej bylo jak tylko z Rafalem bylismy para, teraz raczej jest mila. Wstyd mi tylko za moja mame, strasznie nadaje mi na Rafa...

Wracajac do kina, to bylam na Troi - wysiedzialam, bylam pod wrazeniem, SOnia sie ostro wiercila, ale przyjemnie - chyba niskie dzwieki jej nie odpowiadaly.

Studiuje historie i pracuje na kompie w domu.

Obecnie przyjechala do mnie rodzinka z Sycyli i mam duzo ludzi, halasu i niedobrego wloskiego zarcia w domu... ALe i tez wspanialego 5-letniego siostrzenica Amadeusza.

Dobra, koncze.

Pozdrawiam

kasia178 cierpliwości :) brzunio Ci urośnie i będziesz narzekać na plecki :) ale może zaczną Ci ustępować miejsca w autobusie :) jak byłam w czwartym miesiącu to brzuch wydawał mi się taki wielki że szok!jak zobaczyłam zdjęcia z tamtego czasu(jak byłam w zoo) to się usmiałam :D heh. teraz jest już widać i to wiem na pewno :)

sandros cześć :) super,odwiedziny z sycylii,ja tam nie uważam że takie jedzonko jest niezdrowe ;) nawet jeśli to i tak jest bardzo smaczne :) jak ja byłam na troi to jeszcze miałam daleko do ciąży i jak by mi ktoś powiedział że za jakiś czas będę w ciąży to bym go wyśmiała :) ale niespodziankę w brzuszku mam :) i się cieszę :) rodziłaś w tychach?

Jedzonko wloskie jest zdrowe, ludzie tam zyja dluzej niz my i zadziej choruja, ale ja nie przepadam za makaronem i czosnkiem, a to podstawa tej kuchni, odpadaja tez owoce morza i ta cala zielenina, ale sosy pomidorowe i niektore sery naja boskie.

Rodzilam w Tychach, polecam, ale nie jak jest remont ;)

Pozdrawiam,

fajnie ze odkrylam to forum heheee jest tu całkiem sympatycznie....dziekuje za miłe przyjęcie :) :) :)karolinna ciesze sie że Ci sie podoba stronka ( możesz sobie tez załozyc na www.smyki.pl - sa 2 wersje jedna bezpłatna..
Wyobrażcie sobie że ja przez 8 miesiecy myslałam ze bedzie Mateuszek kupowalam wszystko na niebiesko a tu niespodzianka Martynka dowiedzialam sie w 8 miesiącu heheh
Ale sie ciesze może sie kiedys odważe i bede miec jeszcze syna...
sandros życze ci wszystkiego naj ale ja tez sie pocieszalam ze po porodzie dietka cwiczenia i takie tam a w ciazy strasznie zaprzyjazniłam sie z lodowka i przytylam ponad 30 kg najwiecej bo po 5 kg w 7,8,9 mies. schudlam troche a jeszcze mi zostało 15 a waga stoi tym barzdiej ze karmie i nie moge sobie pozwolic na diete.
Dlatego lepiej sie zdrowo odzywiac chociaz od czasu do czasu male szalenstwo czemu nie a nie tak jak ja moja najwieksza przyjaciolka - LODOWKA...
Pozdrawiam Was goraco

www.martynka1.smyki.pl

Witaj sandros, śliczną masz córunię :)
karolinna, czekam na ten swój brzuchalek i czekam ;) może niedługo się doczekam. Kiedy Ci tak porządnie wyskoczył brzusio?
miza, ja na wszelki wypadek będę kupować uniwersalne ubranka, jakoś nie do końca ufam aparatowi USG ;)
pozdrawiam z zalanych deszczem Gliwic :) :)

O przepraszam o tej diecie i ćwiczeniach piszac mialam namysli kasię178 - wybacz sandros pomyliłam niki pozdrawiam jeszcze raz hehehe

reklama
Spoko, ja tez nie umiem zrzucic paru kilo, a przytylam tylko 15 kilo z dzidzia oczywiscie

Co do plci nie wiedzialam, nie chcialam wiedziec, a itak Sonia tak sie kryla, ze ikt nie mogl sie dowiedziec :)
A ubranka mam po siostrzencu, siostra nic nie wyrzucala i Sonia wyglada wiekszosci jak chlopak szczegolnie teraz. Ma troche sukienek i nowych dziewczecych ubranek, ale malo... jak chodze na plac zabaw, to matki mowia - jaki fajny chlopczyk...
Trudno, jest malutka, jak dorosnie, to zaczne na calego kupowac jej ubranka i zacznie byc dziewczynka :)

Do góry