Qrczeeeeeee

ja tu do Was napisalam takiego dlugiego posta, a tu zawiesil sie mi net..wrrrrrrr i calosc poszła się paść...
Karolinna mowilas ze dlugo nie pisze...po prostu moj maz ma kompa jako jedno z podstrawowych narzedzi pracy i czasami nie mam go w domu

dlatego nie odzywalam sie tak dlugo a graty rozpakowalam juz dawno

Dziewczynki a propos nudnosci to nie zazdrosze Wam tych fanatastycznych przypadłosci "Cięzarowek" biedactwa... ja mialam nudnosci bardzo długo ale nie musialam sie przytulac do przyjaciólki klozetowej..ruszalo mi żoładem na zapachy typu smażony kotlet, czy pieczone mięso w piekarniku..ale ani razu nie mialam bliskiego kontaktu z "przyjaciólką"..czasami wydawawało mi sie ze jest to jeszcze gorsze niz wymioty...
Gosiugratulacje dwoch dziewczynek!!!!!!ja tez mam czasami ochotę wybyc z domu, chociaz na kilka godzin, oczywiscie sama..do pracy..ale jak spojrze na tą swoją kruszynke jak sie do mnie usmiechnie, albo jak spi słodziutko to zaraz mi przechodzi i mysle sobiee kto się nim tak zajmie jak ja...i za jakis czas znwou wraca...to chyba normalne jak siedzi się z dzieciaczkami w domu non stop... faceci to maja dobrze..rano idzie do pracy..wroci poźno wieczorem..chwilke pobawi sie z malym i juz mowią ze mają dosyc..chociaz ja nie mogę na mojego męzula narzekac..jest kochanym tatulkiem i jak bylismy na wczasach bardzo duzo mnie odciążał zebym ja mogla pobyczyc sie troche na słonku...bo wie ze lubie wygrzewac swoje cielsko na nim ;D
Tak poza tym to ja tez nie mam zamaru poprzestac na jednym :laugh: najchetniej parkę poproszę...
ale jeszcze nie teraz bo lecze sie po porzedniej ciązy...mam nadzieje ze nie bede miala za jakis czas problemu z zajsciem w ciąże...bo fajnaśnie jest miec rodzeństwo...nawet takie jak ja mam...mam nadzieje ze zmieni sie bo jak narazie nie umiem sie dogadac ze swoim braciszkiem ktory jest ode mnie o 12 lat młodszy..mam nadzieje ze "głupi okres" mu minie i zaczniemy sie dogadywac po ludzku..
sandrospiszesz ze jestes z tychów...ja czesto tam bywam bo mieszkają tam moi tesciowie :

:

:

...ja mieszkam w samych pieknych łaziskach gornych

pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki!!! i cala moc buziali i kupy zdrowka i dla " Ciężarówek"!!!!
do next time