reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Acha! Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko. Czy Wasze suwaczki pokazują prawdę??? Czy może mierzą tygodnie ciąży inaczej??? Bo wg moich obliczeń jestem na paczątku 4 tyg a nie 5 :eek:
Co Wy na to? :confused:

reklama
monysia suwaczek odmierza czas od momentu jaki Ty podałaś. Z tego co pamiętam to był termin porodu:baffled: ale mogę się mykić, w końcu rok temu miałam taki ładniutki suwaczek:-)

hej !!!!

ja siedze w zakłdzie i czekam bo mamy sesje maluszka umówioną a Liwia rządzi dziadkami :-D

zajrze wieczorkiem !! i nie wazcie sie tu nie pisać !!!

W sumie nie mam nic do napisania, bo...jakoś tak dziś brak weny twórczej, ale boję się justyny:-p .
Tak więc witam w piątkowy wieczór, czy ktoś tu zajrzy:confused: :confused: :confused:

To i ja coś napisze:laugh2: Kupiłam sobie dzis bluzke na ciąze i myślałam ze posłuży mi do końca a tu:confused: zaledwie góra dwa miesiące.Niewiedziałam ze juz mnie tak wywaliło:szok:

justyna fajna masz prace :tak:ja zawsze lubiłam zaglądać na pary młode;-)a zwłaszcza na suknie pani młodej:-D no i dzieciaczki super

Dawno nie pokazywałam Wam mojej pociechy. Dziś to nadrabiam:-) :-) :-)

750cbbc898514d38.jpg

d2a5c007c4c2ba1a.jpg

a464e87aa395aca0.jpg

669f5fa9bb4b6c0c.jpg

c47f92b9f71c8d8a.jpg

reklama
hej !!!

widze e na Oliwke i Anian mozna liczyć a reszta po dupie dostanie :wściekła/y:

no właśnie Oliwka pokaż brzusio i właścicielkę ciekawa jestem jak juz wygladasz !!!

Anian ale słodkie zdjecia na doobranoc !! a i mają nasze córcie to samo krzeselko do karmienia :tak: tylko nasze ciemniejsze ale mat ten sam !! Slodziutka !!!! śliczne niebieskie oczki !!!

Do góry