reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam wieczorkiem! Ja jestem Justynka!!! :-D

U lekarza super!!! Mała ładnie stawia nóżki, wszystko robi prawidłowo, ufff czuję wielką ulgę :tak: Powiedziała żeby lepiej po domku chodziła boso bo stópki się kształtują wtedy najlepiej :-)

reklama
Anian Twoja córcia śliczniutka:tak: a obicie krzesełka masz takie samo jak ja przewijaka :-D Ale już używam go bardzo rzadko:tak:

Monysia suwaczek działa na dwóch zasadach, o ile pamiętam to możesz ustawić go według daty ostatniej miesiączki albo według przewidywanej daty porodu. Jest zasadnicza różnica i może dlatego to Ci się nie zgadza.

Justynka Oliwka wklejała niedawno brzusio, no ale może wklei znowu ;-)

Zapomniałam napisać, przed chwilą byli u nas znajomi i zaprosili nas na wesele (28.04) już się nie mogę doczekać :-) Ale musze jeszcze sporo schudnąć do tego dnia :baffled:

A teraz kolej na nasze fotki:
Zdjęcia nr 1,2,3,4,5. Walentynkowy spacerek - z tatusiem, z mamusią i sama :-)

witam wieczorkiem!!!

zdjęcia przefajne:-) widać że dzieciaczki szczęśliwe i radosne:-D ,

justna - ja melduje sie:tak: więc moja dupa oszczędzona:confused: :baffled: :laugh2: :-D

sorki ale naprawde terminy strasznie gonią więc jak tylko moge to siedze na drobotą czyli w nocy, bo w dzień Kuba pochłania mnie do reszty i do tego obiadek sprzątanko itp.:dry: :cool2: ale staram sie byc na bieżąco z naszym wątkiem:tak:

pozdrawiam Was cieplutko i wasze skarby.

no Izka upiekło Ci sie i lanie Cie omininie :-D a poza tym śliczna porcja Karolci !!! a w sukienisi wygląda czarująco !! szkoda ze tak rzadko przybywacie do Pszowa super byłoby spotkac sie !!!!
super ze lekarz takie info przekazał a powiedz w skarpetkach czy najlepiej bez ?? Liwia najcześciej lata boso albo w rajstopach bo zawsze sciąga paputki nawet te skarpetkowate !! no i rozrzucam jej części tych puzzli piankowych zeby po nierównym polatała bo to podobno kształtuje najlepiej stópki !!

a brzusio Oliwki pamiętam, juz dzidzia rozpycha sie nieźle ale moze pokaze nam sie Oliwka cała z brzusiem !!!

Oliwka ostatnio zapomniałam ! ja tez na etapie nocnikowania bylo juz super bo tylko w nocy sikala do pampera a w dzien wołała eee a teraz stwerdziła ze nie ma czasu na sikanie i siedzenie na nocniku :-D i tylko na kupke woła a sikuli do pieluchy !! ale trenujemy zawzięcie i chętnie siada na nocnik !!! ale kazde dziecko inaczej od kolezanki młody to sika na nocnik i woła ale kupke robi tylko w pieluszkę :eek: a od drugiej mały ma 3 lata i w pampersie lata jeszcze !! wszystko zalezy od dzidzi i wczesniej czy później sie przekona !!
a kiedy planujesz Olisie puścić do przedszkola??

Witam!

Justynka lekarka powiedziała że najlepiej żeby mała chodziła całkowicie boso, ewentualnie w rajstopkach lub w skarpetkach z gumkami :-)

Dziś musiałam Karolci robić mleko o 2 w nocy bo była wyraźnie głodna :baffled: Chyba będę jej przed spaniem zamiast kaszki dawać butle mleka z kleikiem, może wtedy nie będzie głodna w nocy:confused:

reklama
Witam!!!
Niezły początek dnia. O 7 rano budzi mnie stara baba mieszkąjaca pode mną z pretensjami że ja zalewam!!!
No to zaczęłam wszystko sprawdzać. W domu ok, więc wyszłam na korytarz i tam z jakijś ruły sączyła się woda. Więc zaczęłam się z tym szarpać bo męża nie ma, naciągałam sie żeby pozakręcać zawory, wycierałam, latałam ze szmatą....
W międzyczasie wyszła sąsiadka i patrzała co sie dzieje. W końcu wezwała kogoś do awarii i jak się potem okazało to była jej ruła a nie moja!!! :wściekła/y: Czujecie to???
Normalnie myślałam ż wyjde z siebie. Z nią jest tyle problemów ale nie wiedziałam że okaże się taką świ...
Nie wyciera schodów, nic nie robi nic, ja zmywam co tydzień ten cały syf a teraz jeszcze takie coś. Zwłaszcza że wie że jestem w ciąży i nawet nie kiwnęła palcem a to nie była moja awaria!!!!!!!

Do góry