reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!!

Kaja a rodziłas w Rydułtowach ???

Izka moze jak Karolcia bedzie starsza to babcia bardziej zatrybi :happy:

Ewcik no fajnie ze pokazałaś sie !!! a nie moze ktos do Filipka przyjeżdzac zamiast Go wozić ??? Powodzenia i zaglądaj czesto !!!!

Czarnulka duzo zdrówka dla księzniczek !!!

a my jak jutro bedzie ładna pogoda to chcemy do Wisły wyskoczyc sie dotlenić !!!

reklama
witam w niedziele:-)
Mam nowine ,poczułam wczoraj pierwsze ruchy:tak::happy::happy::happy: chyba ze trzy razy:happy:
ewcik fajnie że zajrzałaś:-)

Witam Was dziewczyny!!!!!

Ale dziś piękna pogoda :-) chciałabym żeby już tak zostało :-D
bo nie wiem jak Wy ale ja jestem ciepłolubna.
Żeby ta pogoda taka była jak mąż wróci z pracy, marzy mi się taki długi spacerek. Uwielbiam długie spacery tak jak lubiałam dotąd spać na brzuchu a teraz niestety nie mogę bo mnie boli i piersi tak samo. A to dopiero początek, co dopiero będzie później???!!!
Miłego dzionka Wam życzę!!!!!!!! :-D ;-) :-)

Hejka

My juz po obiadku, mały nie chce spać , juz dwie próby usypiania za mna . Biega jak szalony po domu. I nie wygląda na zmeconego a wstał dzś o 7,30
A o 16 umowilismy sie na kawke do znajomych. Jak wystroje dzisiaj młodego w nowe ciuszki to wszytskie panienki jego he he he . Postaram sie wieczorem wkleic fotki

Dziewczyny ile wasze dzieciaczki śpią w ciagu dnia??
Moj przewaznie tylko raz ale nawet sporo bo od 1,5 -3 gdozin a o 16,30 jak jest marudny bardzo to 30min sie drzemnie, ale to jest bardzo rzadko.

Monisia :-) ja na brzuchu spałam podczas ciązy bardzo długo, z tego co pamietam do 7 miesiąca. Nic mnie nie bolało i może dlatego tak długo bo brzuszek własnie wtedy wyskoczył. Wczesniej gdyby ktos nie wiedział to by nie poznał że ja w ciąży. :tak:
Ale przez cała ciąże przybrałam na wadze prawie 30kg. W fazie końcowej wyglądałam jak piłka. 160cm wzrostu i brzuch o 30 cm do przodu:)
Ach ciąża to przepiekny czas.....ale poród dał popalić

OLIWKA
ogromniaste gratki !!!! Oj ale przyjemnie to jest , gdy "ktosik"tam.
A macie już jakieś imionka wybrane.
jakie masz przeczucia czy będzie to chlopczyk czy dziewczynka ????

Witam w niedzielę:-) Wcześniej nic nie pisałam bo jakoś weny nie miałam, poza tym mało postów było więc nie było na co odpowiadać:cool2:

Oliwka no proszę! Dopiero niedawno się martwiłaś a tu już ruchy są :-) GRATULACJE!!!! Przyłączam się do pytania Ewcik, macie już jakieś imionka:confused: I czy masz jakieś przeczucia odnośnie płci:confused:

Monysia ja też uwielbiałam przed ciążą spać na brzuchu, ale potem musiałam się tego odzwyczaić i spałam na boku (jednym albo drugim) i wiesz co? To mi zostało i teraz rzadko spię na brzuchu :-D

Ewcik Filipuś jak zwykle śliczny!!!! Na pewno podbije serca wielu dziewczynenk nie tylko w nowych ciuszkach ;-) :-) :-D
A ja w ciąży też tak dużo przytyłam, a najgorsze jest to, że nie umiem tego zrzucić :sick: Od jutra biorę się solidnie za siebie, bo to ostatni dzwonek żeby jakoś wyglądać na roczku jak człowiek :baffled:
A co do spanka to moja mała do niedawna mało spała, teraz trochę lepiej (chociaż przez to że oduczam ją smoczka to śpi znowu trochę mniej:baffled: ) Obecnie ok. 1-1,5 rano po kaszce i to samo po południu, czasem tylko pół godzninki, różnie to bywa:happy:

My już po spacerku, piękna pogoda, co prawda zimno ale to słonko rekompensuje niską temperaturę, no w końcu mamy zimę:cool2:

reklama
Co do płci to jest nam obojetnie byle było zdrowiutkie :-) a i nie chcemy wiedzieć jak pójde na usg wole mieć niespodzianke;-)A imionek to mamy po 10 na każdą płeć :-D i jak tu wybrać:szok: ale powoli bedziemy musieli skreslac z listy i zobaczymy co zostanie:-)

Do góry