reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam:-)

Dzisiaj Ustron zaliczony wszystko fajnie, tylko ta droga do........ poprostu masakra,korek już przed Skoczowem, ale kaska miała mapę wiec jakimis skrótami omineliśmy wielki korek i dotarliśmy do ustronia ale nie zaliczylismy mini zoo dla dzieci bo juz było duzo godzinek a nasze żołądki wołały JESC!!!!!!!!!!!!! Więc posziliśmy na dobry obiadek i potem zaliczylismy mały spacer i niestety musielismy wracać bo jeszcze my bylismy umówieni u moich rodziców na grilka czyli otwarcie sezonu grilowego. Ale juz z kaska obiecałysmy ze wybierzemy sie kiedys szybciej i na dłużej do Ustronia.
Pietruszka oczywiscie oczkami świecił:-D :laugh2: :-D :laugh2:
Kuba padł ze zmeczenia ja zaraz pod prysznic i relaks:-) szampanik zmrozony czeka i sie uśmiecha do mnie;-)

miłego wieczorka

reklama
.

.Dzisiejszy dzień pędziliśmy

a co Wy tam pędziliście :confused:

Dziekuję Karolciu za komplementa !!!

Diablica Liwia tez sie wyjezdziła i na koniec nie chciała zejść i jak wchodził na kucyka chrześniak Pawła to wrzeszczała nieee ja ja !!! :-D

Kubusiowa teście byli w Wiśle i tez mówią że droga tam i spowrotem masakra !!!!!

Witam, witam!

uff nadrobiłam zaległości chyba z 10 stron tego było...

Zmieniliśmy trochę klimat, ale jak dzisiaj wróciliśmy to się okazało że tu tak cieplutko... Grześ wstawał między godz. 5.00 a 5.30, ciekawe jak to będzie po powrocie do domu.

Grześ mówi coraz więcej, ostatni jego wyczyn to po pytaniu jak robi baranek odpowiada: ble

Wszystki dzieciaczki są przeurocze!!!

karolinna poproszę o wykreślenie mnie z listy na 12.05, oczywiście 19.05 pozostaje aktualny :-) jak się długo nie pisze na forum, na górze widnieje informacja żeby napisać coś...

..nie wiem co napisać, tyle się naczytałam, ale chyba miodzik pitny szumi w uszach...

miłego wieczoru i przesoanej nocki

WITAM WIECZOROWĄ PORĄ!:-)

Karolinna nie ma za co :-D Cieszę się że fotki Ci się podobają :happy: a ten sklepik to już dość dawno ruszył bo jest od 15 lutego do 31 maja, te kody już długo zbieram ale chyba nie uzbieram tyle co trzeba i będę musiała kupić w sklepiku coś innego :baffled: tylko że za bardzo nic innego prócz tej torby mi się nie podoba :baffled:

Wklejam kilka dzisiejszych fotek z wypadu do parku, Karolcia może w końcu polubi się huśtać :confused:, zobaczcie jak dzielnie SAMA zjeżdża ze zjeżdżalni ;-) (oczywiście asekurowana przez dziadka :-D )

A jutro do pracy na 9 godzin:sick: :wściekła/y: :eek: :dry: :sick: :-( :wściekła/y: :baffled:

.SPOTKANIE

12 maja
-
diablica
-karolinna
-mokkate
-czarnulka
-mariaola

19 maj

-iza1
-kaska76
-mmm
-karolinna
-mokkate
-sandros
-mariaola
-baska.

.No więc babolki sytuacja wydaje się być jasna...:tak:. 19 maja jest więcej osób na liście więc spotkanie wybrane zostało tego dnia . Tylko pytanie gdzie? proponowałabym "żyrafę" na miejsce spotkania,oczywiście w parku Chorzowskim:tak:.

.justyna ty tylko o jednym:eek: :rofl: oczywiście chodziło o to że spędziliśmy a nie pędziliśmy (w) ten dzień:-p.

.iza mina Karolki na zjeżdżalni czadowa :-D . My już kiedyś zamówiliśmy w tym sklepiku kocyk polarowy i klipsy na kaszki(końcówka kodów).

.kubusiowa oczywiście musowo fotki proszę na bb z dnia dzisiejszego:-D.

.mmm a gdzie byliście na weekendzie majowym:confused::happy:. No to widać kto ma takie rzeczy wypisane na bb,mmm i diablica nie ładnie się tak opuszczać w pisaniu:szok:;-).

.Mówię wam już dobranoc moje koleżanki:-).

.
dobranoc03qc7.gif
.

Karola bo ja to wiem co Ty lubisz robić w wolnym czasie na działce :baffled:
i poza tym kto tu myśli o jednym :eek: Pedzić można np bydło :rofl: dobra nie drąże tego tematu bo mam wrażenie że sie pogrążam :baffled:

Izka ja zaczełam odkładać te kody i mam kilka to masz je u mnie :tak: Ja w zeszłej serii zamówiłam ten polarek, tak mi sie spodobał że biedna Liwia na okragło jadła kaszki :laugh2: Bardzo fajny był !!! Nie bedzie mnie na spotkaniu ti chyba pocztą Ci wyśle !!!

MMM no właśnie gdzie byliście albo jesteście :confused:

idę pod prysznic bo byliśmy na grilu i tak mnie obwędzili że fuuujaaaa !!!!

tak długo pisałam tego ostatniego posta, że teraz mi wyskoczyły Wasze...
byliśmy jak w tamtym roku i w wakacje na podkarpaciu, w okolicach Krosna, tam moi rodzice mają domek, jak na razie wody bieżącej tam brak więc jest trochę ciężko, ale Grzesiowi się podoba woda w wiaderkach.

reklama
mmm czego nie rozumiesz:confused: Chodzi o sklepik niebieskiego misia Nestle, promocja trwa od 15 lutego do 31 maja ;-)

Karolinna ten kocyk jest też bardzo fajny :tak: tylko kolorystycznie raczej mi nie odpowiada;-)

Justyna jesteś kochaniutka!!! Buziaczek dla Ciebie!!! Ten polarek też bardzo fajny, ale mam do niego ten sam zarzut co do kocyka :baffled: też sporo kodów na niego trzeba :baffled:

Do góry