reklama
justyna
Fanka BB :)
hej niedzielnie !!!
ja dziś jakaś niewyspana, Liwia marudzi i jęczy że juz mnie coś trafia !! aby rozładować sytuację puściłam jej bajkę i dałam lizaka a sobie zapodałam kausię i zasiadłam na bb
no i proszę obydwie zadowolone jesteśmy 
myślałam że dzis w ramach dnia dziecka wyskoczymy gdzieś ale narazie sie nie zapowiada
Monysia jak dla mnie to najładniej Ci w tewj niebieskiej !! bo taka żywsza !!
Ciekawie jak tam Mokatka
Czarnulka fajne buciki - super !!!!!! Ty to się weselujesz no no no !!
Ewcik ja juz do H&M wolę nie wchodzić
Ostatnio to Liwia tak buszowała pomiędzy wieszakami że szok, jak stara wyjadaczka
wybrała sobie sandałki na plaże, okulary przeciwsłonezne
normalnie ubaw mieliśmy 
A i była ostatnio w tym Bohuminie żeby przed wyjazdem coś Liwi jeszcze kupić i tak szczerze to jedynie dla dzieci idzie tam coś fajnego wyniuchać bo jak dla mnie to same takie nic było na dziale dla dorosłych
No ale Liwuśnikowi pae fajnych bluzeczek i sukienek i spodenek przywiozłam 
no i co nie wiem co pisać !!
no to za tydzień imprezyjemy u Wiki
ja dziś jakaś niewyspana, Liwia marudzi i jęczy że juz mnie coś trafia !! aby rozładować sytuację puściłam jej bajkę i dałam lizaka a sobie zapodałam kausię i zasiadłam na bb

myślałam że dzis w ramach dnia dziecka wyskoczymy gdzieś ale narazie sie nie zapowiada

Monysia jak dla mnie to najładniej Ci w tewj niebieskiej !! bo taka żywsza !!
Ciekawie jak tam Mokatka

Czarnulka fajne buciki - super !!!!!! Ty to się weselujesz no no no !!
Ewcik ja juz do H&M wolę nie wchodzić

A i była ostatnio w tym Bohuminie żeby przed wyjazdem coś Liwi jeszcze kupić i tak szczerze to jedynie dla dzieci idzie tam coś fajnego wyniuchać bo jak dla mnie to same takie nic było na dziale dla dorosłych

no i co nie wiem co pisać !!

no to za tydzień imprezyjemy u Wiki

justyna
Fanka BB :)
Ewcik: co Ty on kurdupel jest. nie ma 80cm. a duży się wydaje przez to, że ma ogromną główkę
a co Ty sie tak czepiasz tego Twojego kawalera ??? Oj matka matka !! Taki czadowy gość a Ty tu kurdupel piszesz itd

A gdzie Anian i Baśka jakoś tu dotrzeć nie moze

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej!!!
justyna - ja jestem :-);-)

Może bedziemy miały sie okazje poznać za tydzień 
czarnulka - jak nic nam nie wypadnie to też będziemy na urodzinkach Wikusi w trójeczke tzn ja Kamilek i mąż :-)
ewcik - ja tez bym wykupiła pół dziececych ciuszków H&M ale ostatnio to u nas nic ciekawego nie było same resztki :-(
monysia - ladnie wygladasz
;-)ciąża ci służy
Kaśka - nie przesadzaj że Titek to kurdupelek. Ładny z niego chłopczyk taki w sam raz ;-)
justyna - ja jestem :-);-)

czarnulka - jak nic nam nie wypadnie to też będziemy na urodzinkach Wikusi w trójeczke tzn ja Kamilek i mąż :-)
ewcik - ja tez bym wykupiła pół dziececych ciuszków H&M ale ostatnio to u nas nic ciekawego nie było same resztki :-(
monysia - ladnie wygladasz

Kaśka - nie przesadzaj że Titek to kurdupelek. Ładny z niego chłopczyk taki w sam raz ;-)
Justa: a Ty co nikomu ostatnio nie natłukłaś, że mnie chłostą straszysz???? a gdzie się na urlopik wybieracie?
my mamy zarezerwowane 10dni w sierpniu. a na te kilka ostatnich dni to pomyślimy potem. najważniejsze, że miejsce jest z kuchnią i za Tytka nic nie płacimy. no i że dzieci bardzo mile widziane - czyli jest miejsce do zabawy dla dzieciaka na ogrodzie.
my mamy zarezerwowane 10dni w sierpniu. a na te kilka ostatnich dni to pomyślimy potem. najważniejsze, że miejsce jest z kuchnią i za Tytka nic nie płacimy. no i że dzieci bardzo mile widziane - czyli jest miejsce do zabawy dla dzieciaka na ogrodzie.
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Ze wszystkimi cioteczkami wita się EMILCIA
i Wikusia ze swoimi zabawkami od chrzesnego,co dostała na dzień dziecka ;-)
BAsia fajniutko ;-)
Evcik wiem ze do takich aukcji kupuje sie na allegro specjalny program ;-) Ja pisze na białym tle kolorowymi zdaniami ;-) a rodziłam o 15.15 ;-)
Justyś ;-)
Karola wychoć łobuzie z ukrycia ;-)
mokatka ;-) Dobrej zabawy kochana ;-)

i Wikusia ze swoimi zabawkami od chrzesnego,co dostała na dzień dziecka ;-)

BAsia fajniutko ;-)
Evcik wiem ze do takich aukcji kupuje sie na allegro specjalny program ;-) Ja pisze na białym tle kolorowymi zdaniami ;-) a rodziłam o 15.15 ;-)
Justyś ;-)
Karola wychoć łobuzie z ukrycia ;-)
mokatka ;-) Dobrej zabawy kochana ;-)
reklama
Podziel się: