reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik dziękuję Ci bardzo. Wyszukałam jednego najbliżej nas, tzn w Żorach ale mamy tam fatalny dojazd. Później jest kilka aż w Katowicach ale czy to jest jeszcze aktualne, nie wiem. To mój nr gg 7439283

reklama
Ciekawe jaka jutro pogoda. Mamy w planie jechac do H&M wydac Filipkową kasiurkę - oj jak ja tam wejdę to pół działu dzieciecego bym wykupiła. Dobrze ze M oszczedny, bo nie wiem jak by to było z nami:-)

MOnysia ja wlasnie jestem z Zor i wiem ze ona była badana na miejscu, wypytam bratowa moze jutro bede sie z nia widziała.
Wiem ze w Zorach na pewno tez jet od tego Dr Zyzanska ale duzo soob skarzy sie na nia.

hej niedzielnie !!!

ja dziś jakaś niewyspana, Liwia marudzi i jęczy że juz mnie coś trafia !! aby rozładować sytuację puściłam jej bajkę i dałam lizaka a sobie zapodałam kausię i zasiadłam na bb :-D no i proszę obydwie zadowolone jesteśmy :-D

myślałam że dzis w ramach dnia dziecka wyskoczymy gdzieś ale narazie sie nie zapowiada :baffled:

Monysia jak dla mnie to najładniej Ci w tewj niebieskiej !! bo taka żywsza !!

Ciekawie jak tam Mokatka :confused:

Czarnulka fajne buciki - super !!!!!! Ty to się weselujesz no no no !!

Ewcik ja juz do H&M wolę nie wchodzić :-D Ostatnio to Liwia tak buszowała pomiędzy wieszakami że szok, jak stara wyjadaczka :laugh2: wybrała sobie sandałki na plaże, okulary przeciwsłonezne :cool2: normalnie ubaw mieliśmy :-D
A i była ostatnio w tym Bohuminie żeby przed wyjazdem coś Liwi jeszcze kupić i tak szczerze to jedynie dla dzieci idzie tam coś fajnego wyniuchać bo jak dla mnie to same takie nic było na dziale dla dorosłych :baffled: No ale Liwuśnikowi pae fajnych bluzeczek i sukienek i spodenek przywiozłam :tak:

no i co nie wiem co pisać !! :-D

no to za tydzień imprezyjemy u Wiki :-D

Ewcik: co Ty on kurdupel jest. nie ma 80cm. a duży się wydaje przez to, że ma ogromną główkę

a co Ty sie tak czepiasz tego Twojego kawalera ??? Oj matka matka !! Taki czadowy gość a Ty tu kurdupel piszesz itd :no: chłosta Ci sie należy !!!

A gdzie Anian i Baśka jakoś tu dotrzeć nie moze :-D:confused: no i juz nie wspomne o Karolinie :cool2: no i wspomniałam :eek: Obraziłyście sie czy jak :confused:

Hej!!!

justyna - ja jestem :-);-):tak::-D:laugh2: Może bedziemy miały sie okazje poznać za tydzień :laugh2:

czarnulka - jak nic nam nie wypadnie to też będziemy na urodzinkach Wikusi w trójeczke tzn ja Kamilek i mąż :-)

ewcik - ja tez bym wykupiła pół dziececych ciuszków H&M ale ostatnio to u nas nic ciekawego nie było same resztki :-(

monysia - ladnie wygladasz:-D;-)ciąża ci służy

Kaśka - nie przesadzaj że Titek to kurdupelek. Ładny z niego chłopczyk taki w sam raz ;-)

Justa: a Ty co nikomu ostatnio nie natłukłaś, że mnie chłostą straszysz???? a gdzie się na urlopik wybieracie?

my mamy zarezerwowane 10dni w sierpniu. a na te kilka ostatnich dni to pomyślimy potem. najważniejsze, że miejsce jest z kuchnią i za Tytka nic nie płacimy. no i że dzieci bardzo mile widziane - czyli jest miejsce do zabawy dla dzieciaka na ogrodzie.

a jeśli choidzi o Mokatkę - to ona jedyna z naszej ekipy ogląda sobie teraz przez okularki sloneczko, chyba że akurat opala plecki :-D:-D

Ze wszystkimi cioteczkami wita się EMILCIA
icon_wink.gif

00c6fb7f2a17a490.jpg

i Wikusia ze swoimi zabawkami od chrzesnego,co dostała na dzień dziecka ;-)

8ac8ddfdfd6d3f53med.jpg

BAsia fajniutko ;-)

Evcik wiem ze do takich aukcji kupuje sie na allegro specjalny program ;-) Ja pisze na białym tle kolorowymi zdaniami ;-) a rodziłam o 15.15 ;-)

Justyś ;-)

Karola wychoć łobuzie z ukrycia ;-)

mokatka ;-) Dobrej zabawy kochana ;-)

reklama
Piotrek spał od 22 do 8.45, a my z nim. spał z nami i pewnie dlatego nie było pobudek w nocy. jestem przespana. nie mam na nic sily. a Tytus jak zwykle lipi w tubisie.

Do góry