reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - ja nie mam łóżeczka i chyba będę kupować.

no fajnie, że jutro piątek. wieczorem idędo kosmetyczki. a potem weckend

reklama
Karlam - możliwe :-);-):tak::-D Widzisz zapomniałam że Michałek też urodził sie tam gdzie Kamilek :-):-D:tak: A jaką miałaś położną Izę??? I jakiego lekarza przy porodzie:confused::confused::confused:

polozna mialma bardzo fajna ale nie pamietam jak sie nazywala, Izę nie bo akurat Ize to chyba kazdy kojarzy hehe :-) w lekarz to Pania Mazur, w zasadzie to mialam caly sztab lekarzy bo musieli ratowac Michalka :-(

Witam Kobietki

Tak tak zaniedbałam was ale wszystko przez urlopu, dziewczyny moje juz wczasuja i ja całe 9 godzin w pracy :-(

Czarnulka wiesz nie mama czasu tak wstecz z tymi posatmi ale mam juz gratulowac czy co.........wyczytałam do momentu blizniakow..wiec podwojne gratki.

Ciekawe kiedy u mnie bedzie cały dzien na nocniczku???????

Oliwka ja ty sie czujesz...juz bliżej konca...ciekawe która nastepna bedzie 2 w 1...hihihihihih

Baska i Karlam.......to chyba tylko dzieci z Swietochłowic tak maja......brawo dla silnych mezczyzn

Witam,

Ewcik jedna z dziewczyn sie pomyslila i skierowala slowa o ciazy do Czarnulki. Wszyastkie sie smialy i doszlo do tego, ze Czarnulka jest w ciazy z blizniakami - oczywiscie (tak mysle) to tylko fikcja :-)

Karlam zdolnego masz tego najmlodszego :happy:

Mam prosbe - moze nie myjcie przez wakacje okien - to bedzie slonecznie :cool::cool2:

Sonia juz w przedszkolu, a ja dzis w poszukiwanie lozeczka dla siostry.... Chcialam jej kupic wlasnie turystyczne takie wypasione, ale nigdzie nie ma takich, jak kiedys widzialam - solidne, z muzyczkami, miskitierami, przewijakami itp. Coz, bedzie tradycyjne drewniane...
Dzis tez do pracy :-:)dry:

Pozdrawiam,

to my teraz zaśmiecimy wątek - w miarę nowe zdjęcia i starsze.

montuję sobie krzesełko jedzeniowe
1008302rl3.jpg

tubisiowe uzaleznienie - Pitrek jadł po raz pierwszy miśki z naszej młodości
1008327et0.jpg

kocha, nie kocha................
1008346oi5.jpg

moje krzesełko
1008380st9.jpg

spacerek
1008389zi1.jpg

1008404ls3.jpg

po spacerku
1008430kk8.jpg

w chaszczach
1008446ph9.jpg

1008442mk6.jpg

czy JA jestem podobny do tego DZIECIORA ze zdjęcia??????????? :eek::eek::oo2::oo::no2::yes::ninja::baffled:

1008384st0.jpg

1008385ns2.jpg

reklama
Karlam - a urodziłaś naturalnie czy miałaś cc:confused::confused::confused: A co stało sie z Michałkiem :confused: Ja miałam cc i dobrze, ze byłam w szpitalu wywoływali mi poród i skonczyło się cc Dobrze ze nie byłam w domu tylko poszłam do szpitala i wolałam byc pod kontrolą bo kamilek się nie spieszył na świat i niewiadomo co mogłoby byc jakbym była w domu i czekała....

Do góry