reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Ewcik, odebrałam:happy2:a cierpliwości do wgrywania zdjęć nie mam.Awatarek - a Ty coś takiego masz:confused::-pnie widzę

karilinnko, a stronka ostatnimi czasy stała się modna....

teraz już znikam na 100%

kolorowych

.ewcik jeszcze sie nie zalogowałam ale znalazłam moją klasę z podstawówki!!!niesamowite zobaczyć jak się niektórzy pozmieniali!:-D dzięki za link,przekażę mężowi ,pewnie też poklika:-D.

.Dobranoc Kobitki.

kilka z Irolii teraz:

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 58KB).
1000295bw8.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 52KB).
1000300qh0.jpg

wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 54KB).
1000309mw7.jpg

Irolski Janko muzykant :):)
1000249vn7.jpg

jedziemy prawidłową stroną drogi :happy2::happy2:
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 42KB).
1000268wq9.jpg

Hej kobietki
001.gif

Ja wczoraj cały dzień robiłam porządek w zabawkach
icon_eek.gif
icon_lol.gif
za to 1,5 worka 120 l do oddania do domu dziecka
001.gif
BRactwo Suzuki do którego moj m należy jedzie na mikołaja i wezmą odemnie te zabawki
001.gif
dokładam też chodzik i rowerek
001.gif
MAm nadzieje że dzieciaki się ucieszą
001.gif

Dzisiaj będe robiła porządek w ciuszkach i bede jechała do aushana oddac zabawki :twisted: bo kupiłam kucyki pony dwa po 188 zł a w realu są identyczne po 119zł :twisted: 8) wiec kupe kasy
icon_redface.gif
Tak to jest jak sie nie sprawdzi nic przed zakupamy
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

reklama
:-D:-D:-Djacie gacie co tu się porobiło, Karolinnka po prostu szok ja tu się ożywiło!!!!!!!!!!!!!!!!! już nie pamiętam kiedy ostatni raz było 5 stron postów za jeden dzień!!!normalnie szok... Nawet Anula się odzywa z niebywałą częstotliwością...:-D:-D
Karolcia super fotki a Lenka to już niezła pannica!!!! jacie gacie, nie mogę się nadziwić temu wszystkiemu...
Kubusiowa,no to może zrobimy małe Żorskie spotkanko;-);-),tylko z tym czasem,którego tak brakuje, to ciekawe kiedy...:-) Wybacz, że pytam, ale nie wiem dokładnie czym tym sie zjmujesz,co projektujesz??wnętrza, bo takie wnioski wyciągnęłam z jednego z postów naszych dziewczyn..:tak:
Kaśka super widoczki,zielono-szara irlandia,niesamowite..i te klifowe wybrzeże, cudeńko
Kurcze, a ten portalik nasza-klasa.pl to daje popalic czasowo ale i tak daje dużo frajdy,ja juz też skleciłam prawie połowę klasy z liceum i może 1/3 podstawówki no i oczywiście szykujemy się na spotkania klasowe!!!:-D:-D
A mój Dziabąg to normalnie szokuje z dnia na dzien swoimi nowymi spostrzeżeniami, typu: Po wyjściu dziadka z toalety.: " a wytarłeś siusiaka" higiena ponad wszystko!!!hehehehe:-D:-D:szok:,albo z czego jest barszcz: "no oczywiście że z Knorra" hihii ale to już chyba mówiłam Wam..
Całuśne pozdrowionka
Papapapa

Do góry