reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka

Moj m znowu wyjechał na tydzień :-(Mnie nadal boli ale juz nie tak bardzo jak wczoraj :-) pomagam sobie nurofenem ;-) Dziekuje za słowa współczucia ;-) Jestescie kochane!

gwioleta tutaj masz stronke z programami do obróbki zdjęć :-) Wiem że dwa pierwsze są spoko i ludzie je polecają ;-) reszty nie znam Programy - Biuro - Tworzenie i edycja grafiki - Download

Justyś bidulko ty moja :-(Bardzo ci współczuje i mam nadzieje że szybciutko przejdzie i że to nic nie poważnego! :tak: P.S Wiesz że te moje panny dalej mówią o Liwci) normalnie jak by im siostrzyczke zabrano a nie koleżanke ;-)

sandros ślicznie ci wychodzą pierwsze przeróbeczki :-) az ciekawa jestem następnych ;-)Trzymam kciukaski :-)

Trysia ty mi tu nie kręć że nie potrafisz wstawiać foteczek ;-) polecam polską stronke Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki ładujesz fotki i wstawiasz link i gotowe ;-)

Cześć dziewczyny ja tu z doskoku z Lublina i Mam domowych,macie może namiary na Bodzinkę?Numer komórki?Jeśli tak to proszę na PM albo GG.Bo od 4 dni nie daje znaku życia i martwimy się:-(.Pozdrawiam

Hej ja tylko z doskoku - cho***aaaaaaa Ozi mi skasował całego posta - jesuuuuu.......
Czarnulka a skąd masz takie ładne rameczki ? Bo ja też mam PSP XI PL. Super te hasełka z linku.
Trysia a moze to wina przeglądarki? Mi kiedyś sama się strona wyłączała jak wchodziłam na BB> Na onecie jest darmowa Opera - ja jestem z niej bardzo zadowolona. Acha i ja tez składałam Wam życzenia, ale nie pogrubiłam - czuję się pominęta :blink::-(
Sandros sliczne te fotki. Ja mam cały katalog pt"1 rok Oskara" i miałam też zrobić taki "przegląd", ale na tym się skończyło, niestety nie mam kiedy.
Marta ja też niestety nie mam namiarów na Bodzinkę. Może jest zabiegana i nie ma czasu napisać. Na pewno wkrótce się odezwie.
Kubusiowa no mój staż w ogóle przy Twoim się chowa:zawstydzona/y:
Gwioleta nie wspominaj nic o teściowej, bo ja bym tak swoją....... ehhh....Szkoda gadać.
Oskar mnie rozczulił, wchodzi do pufy (tak,tak jest już dawnow dwóch częściach), w której była lalka i autko. Mówi "Pasiam lala, pasiam ato"(Pasiam to przepraszam). No to można rzecz, ze pierzwsze objawy dobrego wychowania wychodzą.:-)

reklama
Do góry