reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Już wróciłam :-D Oskar znów chory, do żłobka może dopiero od wtorku pójdzie, mam nadzieję, bo pewnie Mikołaj do nich zawita w piątek i nie chcę, żeby to przegapił.
Aga mnie się bardziej podoba ten pierwszy, bo moja bratowa zawsze miała z dwoma rączkami i obojętniej jaki by było wózek - drogi, tani, firmowy czy nie zawsze się rozchodzą i wózek jest potem cały rozklekotany.
Justynko strasznie się cieszę, ze jesteście już w domu. Lenka jest cudna. Super, że Liwia tak uczestniczy w życiu Lenki, na pewno pomoże jej to łagodnie przejśc ten szok, który się pojawił przy nowym członku rodziny. A fochy na pewno jej przejdą i tak to dzielnie zniosła.
Kasia rozumiem, że nie chcesz za bardzo o tym pisać. W jakieś części się domyślam o coc chodzi i powiem Ci, że to bardzo przkre.
Uwielbiam jak mówisz do mnie Boo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny co z Bodzinką i Karolinną ?

reklama
Aga mnie się bardziej podoba ten pierwszy, bo moja bratowa zawsze miała z dwoma rączkami i obojętniej jaki by było wózek - drogi, tani, firmowy czy nie zawsze się rozchodzą i wózek jest potem cały rozklekotany.

dzieki za informajcje kochaniutka :-) ale pogoda dzisiaj do kitu !!! a moje dziecie wspina mi sie tu do kompa i jest bitwa o myszke !!! a jaki krzyk wrrr :eek:

witam.
z tymi wozkami z dwuma raczkami to nie jest tak zle, ja mam baby design, wozek active, i jest ok i nie rozklekotal sie chociaz byl naprawde duzo uzywany, zaraz po tymjak sprzedalam ten z przekadana raczka.

a cod o sklepow z wozkamiw katach to slyszalam ze na chorzwskeij znow otwieraja dzieciecy, i jeden dzieciecy napewno jest w tym markecie przy bibliotece slaskeij.
tam jest calya sortyment dla dzieci.

aga chyba tak, szczerze to nie mam pewnosci bo tam jeszcze nie bylam.
moja bratowa mi mowila o tym sklepie.

a tak wogole to Oliwka juz spi a ja sie nudze w domku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Widzę, że macie temat wózków i sklepów na temacie.
Właśnie szykuję się, do wielkich zakupów wyprawkowych, więc jeśli któraś z Was jest z okolic Gliwic/Zabrza/Rudy to chętnie posłucham opinii o hurtowniach i sklepach, które warte są odwiedzenia lub które należy unikać.
Pozdrawiam Ślązaczki :-)

.Hej dziewczyny.

.Trochę nas nie było tutaj,najpierw dużo na głowie ,potem net się popsuł ,dziś mój brat przyjechał i nam naprawił więc piszę w końcu.

.Lenka w czwartek miała wieczór Andrzejkowy w przedszkolu,byliśmy wszyscy,Daria była taka grzeczna! a Lenka świetnie się bawiła,myślałam że jak nas zobaczy na widowni to będzie chciała z nami siedzieć ale gdzie tam! :happy: we wróżbach wyszło jej że będzie prezydentem:-) pierwsza kobieta prezydent:-D ,okazało się że lubi niejakiego Gabrysia;-) a i Dawid też jest fajny:-p . No ale wydaje mi się że przywlekliśmy katar. Lenka ma w pon urodzinki,już przygotowaliśmy cukierki do przedszkola:-) my odprawiamy jej w najbliższy weekend:tak:.

Tyle o nas,może uda mi się znów włączyć do dyskusji.

.Justyna ogromne gratki:laugh2: wiedziałam że będzie Lena:laugh2:.

.pozdrawiam.

reklama
AGNIESZKA tak ja mam własnie taki :) i jest spoko i jak na razie nic nie klekota a potrafi swoje przewiezc no teraz to czasami bo mam chwilowo imny wózio:)ale ten zostawiam

Do góry