reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mama Boo Wszystkiego Najlepszego !!!

MOnysiu trzymaj się dzielnie, życzę aby okres przyszedł jak najprędzej...wiesz że te Twoje obawy czyli kiepski nastrój może być z tym związany...hormonalne sprawy niestety regulują wszystkim w naszych organizmach..wierz mi bo wiem cos o tym

Możliwe że ten nastrój przez stres
ale na szczęście
dostałam w końcu tą @ :tak:
kamień z serca :-D

Justynko to może zbieraz zapasy mleczka
jeśli jest to możliwe i zamrażaj,
mogą się przydać czasem, np w wigilie byś mogła
zjeść coś "normalnego"

Dziś od rana sprzątałyśmy z Milenką
i została tylko łazienka została,
jestem szczęśliwa że tak wiele udało mi się
z nią zrobić, do tego jeszcze bigos
i kompot wigilijny oraz kapustę z grzybami :biggrin2:
Tak mi pomagała że byłam w szoku :szok:
A jak powyciągałam ozdoby świąteczne
to jakby ją zaczarowało :-D

reklama
Mamaboo 1000 lat kochaniutka :-)

Justyś moja ty kochana babeczko :-)

a ja zawitałam po drineczku do was hihi mężuś mnie poczęstował ;-) chyba coś chce łobuz jeden ;-)

dziwczyny wiki od jakiegos czasu nie chce robic za chiny kupy w pieluche placze i sie napina a jak go sadzam na nocnik to robi odrazu z jednej strony bardzo mnie to cieszy a z drugiej nie bardzo bo przeciez nie wszedzie chodze z noznikiem:-( teraz tez zaczol robic z placzem zrobil odrobine a posadzilam go na nocnik to dopiero calosc ... ehhh boje sie ze moga zaczac sie problemy z zaparciami bo jak nie bedzie nocnika to sie nie załatwi.

hej kochaniutkie

wpadłam sie przywitać tylko bo zaraz jeade do lekarza z Wikusią
icon_sad.gif
ma kaszelek i dzisiaj rano była rozpalona
icon_sad.gif

Agus zobaczysz,nauczy sie.A Moze naucz go na wc robic to zawsze gdziesz wc będzie ;-)

buziaczki kochane
icon_smile.gif

CZarnulka zdrówka dla Wikusi mam nadieje ze to nic powaznego:)

AGa no ale Twój synus aparat zeby mój tak chciał na nocnik:(

ja dzis cyborg mama pojechałam z moimi szkrabami na badanie usg heh lało się ze mnie ale wszystko się udało ....

Basia mamy laptop z fisher price (prezent na później), śmieciarkę i łódź policyjną z playmobil, kuchenkę dziecięcą z miele (to mi się najbardziej podoba, a cena normalna straszna) - jeszcze tylko garnki dokupić. i jeszcze prezent na gwiazdkędla 2 córek koleżanek

reklama
Kaska - to ile zapłaciłas za laptop - ten laptop mi się podoba ale jeszcze Kamilek jest za mały na to a tak wogóle to u nas nie było śladu nawet. Ja niewiem czy to w Zabrzu ludzie na tym punkcie zwariowali że wyczyścili wszystkie połki...

Do góry