reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
trysia moze nie przezyc takiego napadu :-) heheh
wiki spi uff... potem jedziemy na mieszkanko
wiki spi uff... potem jedziemy na mieszkanko

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tapety troche pozrywane ale przy malym nie bardzo jest jak robic .... :-) a tutaj co taka cisza ? :-)
Hej! Wpadłam przed pracą, od dziś mam 4 dniowy maraton :-(.
Aga_Salik przy małym dziecku niewiele da się zrobić, wiem coś o tym ;-). Ale radość tak remontować własne 4 kąty :-).
Karolka jak się czuje Daria???
A ja zainspirowana przez Mokkate (a już długo o tym myślałam) zaczęłam szukać rowerka dla małej, ten co ma (trzykołowy) jest już za mały - jechała na nim wczoraj do babci i wyglądała nieciekawie
, poza tym częściej się na nim odpycha niż pedałuje. Przypomniało mi się, że mam na strychu i w piwnicy dwa rowerki po siostrzeńcu. Przyniosłam ten mniejszy z piwnicy i okazał się całkiem całkiem :-), wymyłam go, R ma sprawdzić czy wszystko z nim ok. ;-) ale brakuje bocznych kółeczek, więc muszę je skądś skombinować. Mała wróci w piątek od babci to będzie miała niespodziankę :-).
MIŁEGO DZIONKA MAMUŚKI!!!!
Aga_Salik przy małym dziecku niewiele da się zrobić, wiem coś o tym ;-). Ale radość tak remontować własne 4 kąty :-).
Karolka jak się czuje Daria???
A ja zainspirowana przez Mokkate (a już długo o tym myślałam) zaczęłam szukać rowerka dla małej, ten co ma (trzykołowy) jest już za mały - jechała na nim wczoraj do babci i wyglądała nieciekawie

MIŁEGO DZIONKA MAMUŚKI!!!!
.Witanko.
.Byłam wczoraj z Darią u doktorki i kazała nam zrobić badanie moczu,bo podobno nie ma powiększonych węzłów chłonnych co powinno wystąpić przy trzydniówce,już dziś zaniosłam mocz do badania(ale się namęczyłam przy łapaniu
) ale wiecie co ,wydaje mi się że to trzydniówka bo dziś ją obsypało na plecach,dekolcie i trochę na czole i nosku. Zobaczymy jak wyniki ,mam nadzieję że moje nieudolne łapanie siuśków nie zafałszuje wyników;-). Na razie Daria bez gorączki:-) i pięknie dziś spała:-).
.aga super macie z tym zdzieraniem tapet,a jak teście ? cieszą się z waszej wyprowadzki?;-).
.iza miłego maratonu;-).
.trysia pewnie się zastanawia jak nas spławić

;-).
.Miłego dzionka.
.Byłam wczoraj z Darią u doktorki i kazała nam zrobić badanie moczu,bo podobno nie ma powiększonych węzłów chłonnych co powinno wystąpić przy trzydniówce,już dziś zaniosłam mocz do badania(ale się namęczyłam przy łapaniu

.aga super macie z tym zdzieraniem tapet,a jak teście ? cieszą się z waszej wyprowadzki?;-).
.iza miłego maratonu;-).
.trysia pewnie się zastanawia jak nas spławić

.Miłego dzionka.
trysia77
Fanka BB :)
hejoo, nie zastanawiam się jak Was spławić tylko jaka będzie pogoda ;-) ;-);-)
A tak powaznie mówiąc, to proszę o wysłanie mi info na priva kto będzie, bo chciałabym orientacyjnie wiedzieć ile to będzie osób.I czy mam zwijać świeżo wyrośnięty trawnik czy nie

;-) i jednocześnie prosiłabym Was kochane o telefon, a ja Wam prześlę do siebie, żeby w razie draki każda mogła zadzwonić. Dokładniejszą mapkę postaram się zrobić w dniu jutrzejszym,
a oglądałyście tą mapke z google co Wam link wstawiłam??? co myślicie o dojeździe?? będzie ciężko?? która z Was będzie dojeżdżac autobusem??? ja dziś sprawdzę dokładnie jakie jeżdżą do nas.
I jeszcze jedno, co z jedzonkiem?? bo ja ze swojej strony zapewniam jakieś ciacha, cukierki dla dzieciaczków, kawa,herbata, soczki no i grila z rozpałką i węglem;-)? macie jakieś preferencje albo cos czego ma nie być???
Poddaję rozwadze wszystkie moje spostrzeżenia i czekam na ewentualne uwagi:-),
Karolla Ty masz doświadczenie, może mi coś podpowiesz? Jak tam Twoja Daria??
A tak powaznie mówiąc, to proszę o wysłanie mi info na priva kto będzie, bo chciałabym orientacyjnie wiedzieć ile to będzie osób.I czy mam zwijać świeżo wyrośnięty trawnik czy nie

a oglądałyście tą mapke z google co Wam link wstawiłam??? co myślicie o dojeździe?? będzie ciężko?? która z Was będzie dojeżdżac autobusem??? ja dziś sprawdzę dokładnie jakie jeżdżą do nas.
I jeszcze jedno, co z jedzonkiem?? bo ja ze swojej strony zapewniam jakieś ciacha, cukierki dla dzieciaczków, kawa,herbata, soczki no i grila z rozpałką i węglem;-)? macie jakieś preferencje albo cos czego ma nie być???
Poddaję rozwadze wszystkie moje spostrzeżenia i czekam na ewentualne uwagi:-),
Karolla Ty masz doświadczenie, może mi coś podpowiesz? Jak tam Twoja Daria??
Trysia - nie umiem wysłać do Ciebie wiadomości. odezwij się na ra.kat@wp.pl
mam pytanie - czy ktoś ma ochotę spróbowqać wasnej produkcji kaszanki z grilla??
mam pytanie - czy ktoś ma ochotę spróbowqać wasnej produkcji kaszanki z grilla??
reklama
trysia77
Fanka BB :)
no dobra mam nadzieję że ktoś niepowołany nie czyta tutaj teraz, piszcie na maila : postrowsk@o2.pl
Podziel się: