reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Lilith, mnie też uprzedzała położna telefonicznie. Raz przyszła pół godziny wcześniej i zastała mnie w piżamie.
Do niektórych moich koleżanek przychodził też pediatra z wizytą do dzidziusia, ale mnie ten zaszczyt nigdy nie spotkał
Kaśka, ja też szukam samochodu na Allegro, ale na szczęscie mąż mi wtóruje. Ciekawe co z tego będzie....

reklama
Lilith mi położna przyszła z zaskoczenia a to z tego względu że była z innego rejonu niż rodziłam i po dorodze dokumenty im się trochę pomieszały.... ale była to bardzo miła Pani z której rad kożystam czasami aż do dziś mimo że Olo ma już prawie pięć miesięcy......

OlaK kaśka76 mój mąż też szukała na Allegro samochodu i w końcu kupił.... a fajne autka też są na ][/mototrader.onet.pl[url]

kaśka76 a co to za zakazy dostępu do kompa... my z mężem na szczęście każdy mamy swój komputerek i żadne zakazy tu nie obowiązują.... ;D ;D

OlaK smoczek z...... ja teżtakiego do Alexa bym chciała.... ;D

sandros miłych snów dla Ciebie a długiego spania dla księżniczki

czarnulka22 ty uważaj na siebie i swoje brzucho.... pozycja horyzontalna, poduszka pod pleca, muzyczka relaksacyjna i ewentualnie jakaś książeczka (jak lubisz czytać oczywiście)

mokkate zdiątka prześliczne... kiedy OLO taki był.... ale księżniczki kochane

hej:) Śliczne są Wasze maluszki, ja też pochwalę się osiągnięciami mojego Bartulka :) Mój synek, który wczoraj skończył 3 miesiące śmieje się w głos, gada jak najęty, złości się na misie z karuzelki nad łóżeczkiem jak się przestają kręcić, z apetytem zjada swoje piąstki a smoczek jest najlepszy jak się trzyma za silikonowy smoczek a plastikiem masuje się dziąsęłka słodki jest i bardzo kochany, i bardzo, bardzo dzielny...
Niestety nie mamy dobrych wieści z dzisiejszej kontroli, następna w piątek za tydzień i prawdopodobnie czeka nas kolejna operacja już poważniejsza, bo lekarze przypuszczają, że zrobiła się przetoka do jelit chcemy to jeszcze skonsultować z innymi lekarzami z innego szpitala i w związku z tym mam pytanie: czy ktoś zna może naprawdę dobrego specjalistę chirurga dziecięcego ze Śląska a jeśli tak to prosilibyśmy o jego namiary, to dla nas bardzo ważne i pilne, będziemy wdzięczni. nie mam już siły na to wszystko, sensu cierpienia dziecka zrozumieć nie potrafię... Przepraszam, że znowu posmuciłam, chyba na trochę znikniemy z tego forum, ściskam mocno wszystkie mamy i dzieciaczki, papa

Kaśka- jeśli możesz, to nie znikaj.
Jak się człowiek wygada, to mu troszkę lepiej.
Trzymam kciuki, zeby wszystko skończyło się pomyślnie.
Niestety nie znam zadnego lekarza :(

Na dobranoc przesyłam jeszcze jedno zdjęcie (dzisiejsze) dziękujac za miłe słowa :)

usmiech7ci.jpg

Witam Kochane Koleżanki! :)

Mokkate śliczne masz córeczki :)

Kaśka 178 - biedny ten Twoj synuś, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i mały szybko wyzdrowiał.

Karolinna - ten Twój wózek suuuuper, podasz ten link gdzie go kupiłaś?

Czarnulko trzymaj się dzielnie, dużo odpoczywaj i dbaj o siebie. Oby te bóle już nie wróciły.

Lilith - wizyta położnej to świetna sprawa, mnie bardzo pomogła, miałam sporo pytań i wątpliwości które rozwiała. Oceniła stan małej - stwierdziła ze jest zdrowiutka :) Zbadała mi też brzuch i obejrzała blizne po cięciu. Myśle ze ich zadaniem jest też sprawdzenie w jakich warunkach będzie żył nowy człowieczek, czy nie jest to np. jakaś melina pijacka itp. Jeśli chodzi o zapowiadanie wizyty to dokładnie nei wiem jak to wygląda bo ja zaraz po wyjściu ze szpitala dzwoniłam do przychodni porozmawiać z nią żeby podać jej inny adres bo tam figuruje mój adres zameldowania a nie zamieszkania i niepotrzebnie poszłaby gdzie indziej. Akurat był Wielki Czwartek i miała od piątku urlop, mimo to przyszła w piątek a teraz we środe. Myśle że warto przyjąć jej wizytę.

hej hej :)

miłego pobytu w zoo ! niech któraś weźmie aparat ! czekam na zdjęcia!
whistling.jpg

my dziś musimy się przejść do centrum odebrać mój nowy dowód osobisty z nowym nazwiskiem ;D (dopiero teraz go zrobiłam ::) ;) )

mokkate ale ładniutkie te twoje córcie
icon_cool.gif
,a mała podobna do swojej starszej siostry gdy Daria była taka mała ? bo jestem ciekawa :)

kasia178 gratuluję umiejętności Bartoszka :D i życzę duuużo zdrówka :( wszyscy tak bardzo się nacierpicie :(

lilith u mnie to było tak że po 2 tyg sama zadzwoniłam do położnej żeby przyszła na co ona była zdziwiona że w ogóle chce :p ale wolałam się przekonać że wszystko ok ;) tym bardziej że to pierwsze dzieciątko
wub.jpg

iza1 na wcześniejszej stronie dałam link do allegro :)

olak zdjęcia Lenki niedługo powklejam,ogólnie codziennie robię ich około mnóstwo ;) mąż się ze mnie nabija ;) a Kordianek ma super smoczek :D

kaska76 jak tak tu patrzę to non stop któryś z mężów zamyka kompa żonom
hyhy.jpg
,musimy się zjednoczyć i się nie dać ! ;D

diablica2 super że macie osobne komputerki ::) my się bardzo nie kłócimy o miejsce ale laptop by się przydał,bo kompa mamy w pokoju Lenki i jak kładzie się spać to koniec z siedzeniem ::) :)

sandra
mam nadzieję że Sonia dzis dłużej spała :)

czarnulka aż ym chciała zobaczyć jak Wiki pełza ;D pewnie super wygląda ;D

hej maminki !!!!!

Kasia pisz do nas jak tylko znajdziesz chwile bo my martwimy sie tu o Was !!!! i trzymajcie sie mocno !! ja niestety nie znam nikogo godnego polecenia !!!

Czarnulka powiedz męzusiowi ze my tu tęsknimy za Tobą i zeby sie ulitował i na chwile dziennie Cie puścił !!! I odpoczywaj jak najwiecej !! To by sie dziewczyny nasze pogoniły bo Liwia tez pełaza na przemian z raczkowaniem !!!

Mokate ślicznosci !!!!!

Ola ach te wielkie oczy ......

Sandros udanego zoo szkoda ze mam daleko bo bym na pewno sie wybrala :(

Diablica a co Wy autko kupiliście nowe ?? czy o tym co macie pisałaś ???

Witajcie :)
Ja właśnie wruciłam ze szczepienia z Wikusią :) Bardzo mi gwiazdeczka płakała aż mi się chciało ryczeć,ale szybciutko ją przytuliłam i po minutce było już ok :) Teraz sobie smacznie śpi :)
Pani doktor zważyła WIki i waży 8750 :) powiedziała że jest to sam środek normy :) a ja juz myślałam że za mało waży ;) No i oczko lewe Wikusi od trzech dni łzawi i ropieje nad ranem :( Ale przepisała nam też lekarka kropelki do oczka bo miejmy nadzieje tylko zatarła brudym paluszkiem! Bo jeżeli po 5 dniach nie przejdzie to będziemy musiały iść do okulisty.Ale wole sie nie martwić na zapas,bo będe tylko smutna chodzić i zamartwwiona. :)

dozobaczenia puzniej jak mnie mężulek puści :) Bo teraz to w pracy siedzi ;)

diablica,iza i Justynka Oj odpoczywam ile tylko dam rade ;) i dziekuje Diablica za rady co do odpow\czywania ;) napewno skozystam :)

justynko kiedys na spotkaniu puscimy nasze gwizdy i będą pełzająco się gonić na wzajem ;) napewno sie uśmiejemy hihihi ;)

karolinko Zobaczysz jeszcze pełzanie ;) Moze wpadniemy na kawke na dniach do was ;)

Idę teraz uporządkować Wikusi zabaweczki i remanent w ciuszkach troche zrobić :)

reklama
Do góry