reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej

sandros
sandros pisze:
Karolina, prad..... Mam radio na baterie ;D
;D

czarnulka
wiki na zdjęciu prawie w ogóle nie podobna do siebie :o tylko nosek taki sam :D ciekawa jestem jak będzie wyglądać wasza druga dziewczynka :D

kaśka76 taaaa,słyszałam o tych upałach ::)

justyna
tyklo pochwal się tą kartką którą robisz na dzień ojca! :) powiem ci ze ja na razie mam stosunkowo nową kuchnię więc też szaleję w niej ;) jeszcze mi się chce ;)

reklama
justyna pisze:
Ale fajnie ze u Was tyle dzidzków sie pojawi to Wiki na brak towazystwa nie bedzie narzekac ;D

No raczej będzie,bo moja rodzinka mieszka we Wrocławiu :)

karolinko ja tez jestem ciekawa mojego drugiego bobaska :)

A MOJA MAMA URODZIŁA MI KOLEJNĄ SIOSTRZYCZKE ;D Resztę wiadomości puźniej,bo dostałam telefon od taty o 5 rano i sam nie wiedział :) Jak sie zdzwonie to napisze co i jak ;D

MOJA SIOSTRZYCZKA BĘDZIE MIAŁA NA IMIĘ KLAUDIA ;D WAŻY 2750 MIERZY SOBIE 53 CM I WYSZŁA NA ŚWIAT O 1 W NOCY,A TRWAŁO TO OKOŁO 5 GODZIN ;D

A moja siostra jak była odważna tak już trzęsie tyłkiem ;D

my juz po spacerku,mala spi sobie,ja przygotowuje jej obiad.Jak wstanie i zje to pewnie znow pojdziemy bo inaczej usne na siedzaco :p spac,spac,spac....a tu tyle do zrobienia ::)

mokkate co tak cichutko z twojej strony ? pewnie znów nie masz prądu ;)

czarnulka pogratuluj mamie! :)

Hej dziewczyny! Ja tylko na chwilkę.Dziękuję Wam serdecznie za wypowiedzi w sprawie tetry, troszkę jestem uspokojona, ale czekam teraz z niecierpliwością na to usg bioderek i mam nadzieje że będzie ok.
Wczoraj spotkanko super się udało :) a kiełbaski pycha. Karolinnko Ty nie jesz nic pomidorowego ???
Czarnulka GRATULUJEMY SIOSTRZYCZKI!!! Jest prawie taka jak moja Karolcia była, waga ta sama tylko o 1 cm dłuższa :) a nie wiesz czemu taka chudziutka ??? Urodziła się w terminie ??? Na pewno śliczna jest :) A Ty śliczne imię wybrałaś dla drugie córci :) Twoja siostrzyczka też będzie się ładnie nazywać :) A Wikusia słodziutka była (i jest :)) jak się urodziła :)

Czarnulka- gratulacje masz siostrzyczkę fajnie.
Karolinna-- z tymi tetrami to jest tak wcześniej też myślałam że bede używała tylko pampersów ale dużo czytam gazet gdzie polecają jeszcze tetry i mama moja też mi mówi zeby tetry przez jakiś czas używać bo nóżki są szerzej rozstawione. Z tego co tutaj czytałam to widzę że niektórym polecano wkładać tetrę do pampersa to jeszcze zobaczę czy bede używać same tetry przez pierwsze miesiące czy też do papmpersa bede wkładała tetrę. Myślę że z tetrami dałabym radę wiem że jest z tym dużo roboty ale czego nie robi się dla maleństwa.

Spróbuję jeszcze raz załączyć moje zdjęcie powiem szczerze, że nie wychodzi mi i mam tego dość.

A jednak udało mi się :) To jest aktualne zdjęcie zrobione 15.06 tu mam 26 tydzień :) Może za bardzo nie widać brzuszka ale właśnie tak on wygląda :)

Basia z tego co ja zrozumiałam co pisały dziewczyny to tetre zakłada się na pampersa a nie do niego ::), to załatwia sprawę bo dziecko siusia i robi kupkę do pampersa :) a tetra służy tylko do tego żeby nóżki były mocniej rozstawione :p myslę że to dobre rozwiązanie :) Jeśli dostanę na usg bioderek zalecenie żeby szerzej pieluchować to chyba własnie tak będę robić :)
Fajnie że udało CI się wstawić to zdjęcie :)

reklama
Justyna, nie byliśmy u chirurga, bo naczyniaczek zaczyna blednąć. Wprawdzie bardzo powoli, ale pediatra powiedziała, że to znak, że sie wchłania.

Czarnulka
cudownie że masz taką małą siostrę. Gratuluję. Niedługo siostrzenica się pojawi, a potem druga córcia. Powiększa się wam rodzinka.

Do góry